U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


​Jan Vreman: "We hebben wilskracht getoond"


De Graafschap-trainer Jan Vreman zag woensdagavond vooral in de eerste helft een ploeg die hard werkte voor een goed resultaat tegen FC Twente. Zijn team kreeg vlak voor rust en in de tweede helft enkele tikken in de vorm van doelpunten te verwerken en stond weer op. Uiteindelijk leed De Graafschap een 2-4 nederlaag. “Dat is zuur, maar ik ben wel trots op de manier waarop we vandaag voor de dag zijn gekomen.”

Analyse over eerste helft

“In de eerste helft hebben we goed partij geboden aan Twente en onszelf eigenlijk tekort gedaan, omdat we maar één keer scoren. Het is dan jammer dat voor rust de 1-1 en 1-2 vallen, die eigenlijk niet mogen vallen. We moeten toch beter verdedigen wat dat betreft. Al met al denk ik dat we het in de eerste helft goed hebben gedaan”, concludeerde Vreman.

Kwaliteiten van Twente

“We hebben wel aangegeven dat we langer de bal moesten vasthouden als je het wilt volhouden tegen zo'n ploeg. In de tweede helft lukte dat niet goed. En dan komt ook de kwaliteit van Twente naar boven. Zij speelden het goed uit, de afstanden werden groter en we kregen er te weinig druk op. Daardoor kregen we nog twee goals tegen. Ondanks dat hebben we veerkracht getoond, daar ben ik blij mee. En daardoor konden we ook de 2-4 maken.”

Zuur en trots gevoel tegelijk

“In de slotfase hebben we wilskracht getoond. We wilden er toch graag meer uithalen dan die 2-4. Onze werklust was zowel in de eerste helft als in aan het einde van de tweede helft goed. Maar uiteindelijk was het niet genoeg. Dat is heel jammer. Ik ben wel trots op de manier waarop we het hebben gedaan vandaag, met aardig gevulde tribunes. Het zure gevoel overheerst echter, want natuurlijk ga je liever een ronde verder”, aldus Vreman.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Parkstad limburg stadion, Kerkrade

Roda JC
vr
19
apr.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner