U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


​Jan Vreman: "We gingen samen D'RAN"


De Graafschap-trainer Jan Vreman zag zijn elftal zaterdag zegevieren tegen FC Oss. In eigen huis werd het 2-1 voor de Superboeren. Zowel Vreman als zijn collega-trainer Wil Boessen van Oss oordeelde dat de overwinning verdiend was. Speciale dank ging uit naar de sneeuwploeg, die het veld sneeuwvrij maakte, en naar de supporters. "We gingen samen D'RAN."

"Belangrijke opgave vervuld vandaag"

"Het was een mooie wedstrijd, met name vanwege de drie punten. Oss is een concurrent en die pak je hierdoor terug. Daarnaast krijg je VVV weer in zicht. We hebben daarin een hele belangrijke opgave vervuld vandaag. Heel veel mensen hebben ons daarbij ook geholpen. We hebben het samen gedaan, daar staan we voor", stelde Vreman na afloop.

Speciale dank voor sneeuwploeg

"Dat is vanochtend al begonnen, om tien uur kreeg ik een app dat het veld nog onder de sneeuw lag. De sneeuwploeg is heel lang bezig geweest om het veld sneeuwvrij te maken. En het veld lag er goed bij, mijn complimenten", vervolgde de oefenmeester. Over de wedstrijd: "Er gebeurde veel. In de eerste twintig minuten was het nog wel goed. Daarna zakte het wat weg."

"Veel mensen hebben zich ingezet voor de club"

"Op basis van de hele wedstrijd hebben we verdiend gewonnen. Ik ben ontzettend blij met de overwinning, maar we doen onszelf nog wel tekort op het gebied van doelpunten. Daarin waren we onnauwkeurig. Het was een mooie, perfecte overwinning. We hebben mensen spektakel geboden, er was sfeer op de tribunes. Al met al dus een geslaagde dag waarop veel mensen zich weer hebben ingezet voor de club. Dat is belangrijk: samen D'RAN!"


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner