U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Jan Vreman: "We dwongen te weinig af"


Jan Vreman: "We dwongen te weinig af"

De Graafschap kon tegen Roda JC Kerkrade voor rust niet brengen waarop trainer Jan Vreman hoopte. In Kerkrade maakte Tom Van Hyfte voor rust het enige doelpunt. De Graafschap wist niet veel kansen te creëren, ook al drongen de Superboeren in het laatste kwart van de wedstrijd meer aan. Het bleef bij 1-0.

"Dwongen te weinig af"

"Roda is wel een team waartegen wij punten kunnen halen, dus wat dat betreft had ik er wel meer van verwacht", opende Vreman na afloop. "In de eerste helft vond ik ons minder dan in de voorgaande wedstrijden. Het was onder de maat, mede daardoor viel ook de 1-0. Aanvallend brachten we te weinig, we creëerden niet genoeg. In de tweede helft waren we beter aan de bal, maar zoals ik zei moet het aanvallend beter. We dwongen te weinig af", aldus de trainer.

"Het moet beter"

De Graafschap en Roda promoveerden afgelopen seizoen via de Jupiler Play-Offs. Wat dat betreft zouden beide teams elkaar eigenlijk niet veel ontlopen. "Qua spel klopte dat vandaag wel, maar het eindresultaat viel niet in ons voordeel uit", luidde het vervolg. "Wat de conclusie is na drie duels? Dat het beter moet. We hebben wel bij vlagen laten zien wat we kunnen."

Volle bak

Het team van Vreman toont de nodige werklust. "We hebben eigenlijk elke wedstrijd wel laten zien dat we altijd doorgaan. We geven niet op, dat is het minste wat we kunnen doen. En dat moet ook, het is gewoon heel belangrijk. We moeten er alles uithalen, volle bak gaan. Maar alleen hard werken is ook niet genoeg", aldus de oefenmeester. Aankomende zaterdag gaat De Graafschap op bezoek bij Excelsior. "Een nieuwe kans", besloot Vreman.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Parkstad limburg stadion, Kerkrade

Roda JC
vr
19
apr.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner