U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


​Jan Vreman: "Uitstralen: wij staan hier, er komt niemand aan ons"


​Jan Vreman: "Uitstralen: wij staan hier, er komt niemand aan ons"

De Graafschap-trainer Jan Vreman baalt van het grote aantal fouten van zijn ploeg in de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport (2-4). De nederlaag kwam hard aan in en rondom het akelig stille stadion De Vijverberg, waar supporters steun boden.

Teleurstelling

Een avond om snel te vergeten voor De Graafschap? "In twee opzichten. De troosteloze situatie en met name de eerste helft waarin we heel veel fouten maakten. Het gaat bijvoorbeeld om communicatie, om het neerzetten van het team. Dat gebeurt onvoldoende en dat zie je terug bij de doelpunten", vertelde de trainer, die toch zag dat er iets moois gebeurde.

Vreman stuurde zijn team na afloop namelijk naar de hoek van Roodbergen-Groenendaal, waar een groep fans wachtte. Zij steunden de ploeg de hele wedstrijd lang en waren goed te horen in het verder akelig stille stadion. "Ik heb daar aangegeven dat we hier uit kunnen komen, maar dat lukt ons niet zonder hen. Dit is wel iets positiefs wat je na de wedstrijd meekrijgt."

"Niemand komt aan ons"

"Natuurlijk was het een emotioneel moment. Zij balen net zo hard als wij. Maar zij staan machteloos, omdat wij het moeten doen. Wat zij graag willen, dat lukt ons op dit moment niet. Wij maken veel te veel fouten. Dat is heel lastig om te draaien", vertelt Vreman.

"Ik vind dat we absoluut moeten uitstralen: wij staan hier, er komt niemand aan ons. Maar dat gebeurt niet. Volgens mij kun je dan niet voetballen. Als je niet hebt van: kom maar… Een beetje lef tonen. Gif, lef, zeg het maar. Er moet wat gebeuren, maar dat wisten we al", besluit de coach.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Parkstad limburg stadion, Kerkrade

Roda JC
vr
19
apr.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner