U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


​Jan Vreman: "Mindere wedstrijd van ons"


De Graafschap leed zaterdag een 3-2 nederlaag op bezoek bij FC Oss. Trainer Jan Vreman zag dat zijn ploeg niet in staat was om hetzelfde te brengen als in voorgaande wedstrijden. Het begin van de wedstrijd was nog aardig, maar een kwartier voor rust kantelde het spelbeeld. Het resulteerde uiteindelijk in een 3-2 nederlaag.

Mindere wedstrijd

“We hebben vandaag gewoon een mindere wedstrijd gespeeld. In het eerste half uur wisten we goed de vrije man te vinden. We konden ook de 2-0 maken, maar dat gebeurde niet. Daarna glipte het langzaam uit onze vingers. We kwamen minder in de duels en wonnen de duels ook minder vaak”, aldus Vreman.

Felheid en scherpte ontbrak

Het resultaat? Twee goals binnen een minuut, vlak voor rust. “Dat mag natuurlijk niet, maar het gebeurde wel. Gelukkig maakten we na rust snel de 2-2. Dan moet je zorgen dat je de wedstrijd onder controle krijgt. Dat lukte niet. Waar dat aan ligt? Ik vond ons vandaag minder fel en scherp dan in vorige wedstrijden, we konden minder brengen. Daar zit voor ons het grootste verschil in.”

Vorige vier duels

“In voorgaande wedstrijden hebben we het echt goed gedaan, vind ik. We kregen toen te weinig. Vandaag was het minder en kregen we niks, ook al speelden we in de eerste dertig minuten goed. Die fase en de vorige vier wedstrijden zijn voor ons de basis. Daar moeten we mee door”, besloot Vreman zijn betoog.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Overige informatie

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner