U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


​Jan Vreman: "Maandag gaan we de strijd weer aan"


De Graafschap reist maandag met een 1-0 'voorsprong' op zak af naar Deventer voor de return met Go Ahead Eagles. De manschappen van trainer Jan Vreman streden vrijdag voor elke meter en sleepten een knappe overwinning uit het vuur. Vreman weet als geen ander dat de belangrijkste wedstrijd nog volgt. "Het wordt maandag een hele belangrijke wedstrijd voor ons."

Goed begin, lastig vervolg

"In de eerste helft hadden we het behoorlijk lastig. We begonnen goed, maar daarna gaven we toch wat mogelijkheden weg. Zelf creëerden we naarmate de eerste helft vorderde weinig meer. In de tweede helft hebben we dat rechtgezet en de dingen die we kunnen ook goed uitgevoerd. Met veel druk naar voren toe. We hebben Go Ahead niet laten voetballen, dat kunnen ze en hebben we in de eerste helft ook gezien", aldus Vreman.

Fantastisch publiek

"De tweede helft hadden we het beter onder controle en scoorden we uit een mooie cornerbal. Daar hebben we veel op geoefend en dat is ook beloond. En wat er dan gebeurt, met al die mensen die er volle bak achter gaan staan... Dat is gewoon fantastisch. Wat niet fantastisch was, is dat we niet uitliepen qua score. Dat hebben we laten liggen en dat is jammer", weet de trainer.

"Maandag de strijd weer aan"

Dennis Demmers, coach van Go Ahead, was het met Vreman eens. "We mogen heel blij zijn dat De Graafschap slordig omging met de kansen. We konden ook zomaar met een nulletje of vier van de mat worden gespeeld in de slotfase", zei Demmers. Vreman besloot: "De 1-0 is een goede uitgangspositie, maar de wedstrijd van maandag moet nog wel gespeeld worden. Nu is het zaak dat we goed herstellen en alle zeilen bijzetten. Maandag gaan we de strijd weer aan. Het gaat een hele belangrijke wedstrijd voor ons worden."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner