U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Jan Vreman: "Laten zien waar we voor staan"


Jan Vreman: "Laten zien waar we voor staan"

De Graafschap verloor vrijdagavond in een knotsgekke wedstrijd met 1-2 van Roda JC Kerkrade. Trainer Jan Vreman zag dat zijn team knokte, ondanks het feit dat het een ruime periode met één en zelfs twee man minder speelde. “Daar ben ik trots op.”

1-0 en rode kaart

“Beide teams begonnen goed aan de wedstrijd. We lieten zien wat wij wilden bewerkstelligen: veel druk vooruit zetten en proberen te voetballen. Dat deed Roda overigens ook. Na een kwartier scoorden we zelf de 1-0 en dan verwacht je een mooie voetbalavond. Maar op dat moment viel ook die rode kaart, waarna de wedstrijd ontaardde in een vechtwedstrijd”, aldus de trainer.

Vechtwedstrijd wel gewonnen

“Die wedstrijd hebben we wel gewonnen, we hebben laten zien waarvoor we staan. Maar jammer genoeg pakten we de punten niet mee, zeker gezien de energie die we in de wedstrijd legden. Daar ben ik dan ook trots op. En daarin was ik niet de enige, ik had het gevoel dat meer mensen trots waren. Als je ziet hoe men hier meeleeft en dat de jongens met applaus van het veld gaan, als hart onder de riem. Dat hebben we nodig.”

"Laten zien waarvoor we staan"

“Het is echter jammer dat we niet konden tonen waar deze groep toe in staat is. Wat we voorgaande wedstrijden voetballend lieten zien, lukte vanavond mede door de hiervoor genoemde momenten niet. Maar met één en uiteindelijk twee man minder hebben we toch laten zien waar we voor staan. Daar ben ik trots op”, besloot Vreman.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner