U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Jan Vreman: "In de zestien klopte het niet. We schieten ze niet binnen"


Jan Vreman: "In de zestien klopte het niet. We schieten ze niet binnen"

Een 1-0 nederlaag bij NAC Breda: een flinke domper voor De Graafschap-trainer Jan Vreman. De oefenmeester vond dat zijn manschappen aardige kansen kregen op de gelijkmaker, maar zag ook dat zijn ploeg lang niet altijd nauwkeurig was. Met een teleurstellend resultaat tot gevolg.

"Schieten ze niet binnen"

"Je pakt geen aansluiting met NAC. Ik denk dat we meer verdienden dan dat we hebben gekregen, gezien de kansenverhouding. We dwingen toch de nodige kansen af, maar in de zestien klopte het niet. We schieten ze niet binnen", aldus trainer Vreman na afloop tegenover FOX Sports. "Het ligt er natuurlijk aan welke keuzes je maakt, maar het gaat ook om zuiverheid. We hebben het goed gedaan, maar op dat vlak niet."

"Oefenen, oefenen, oefenen"

En daarom verloor De Graafschap, oordeelde Vreman. "Het is oefenen, oefenen, oefenen. Blijven doen. Als het gemakkelijk zou zijn, dan hadden we wel vijf keer gescoord. Maar dit is niet iets dat je vertelt, waardoor het gelijk verandert. Het is blijven doen." Tegen NAC wilde het niet vlotten; de coach van De Graafschap baalde flink. "Het frustrerende is vooral dat je deze wedstrijd verliest…"

"Genoeg kansen gehad"

De verslaggever van dienst vroeg aan Vreman of hij niet vond of De Graafschap een strafschop moest krijgen, omdat Anthony van den Hurk na acht minuten werd gevloerd. "De afstand was te groot. Anthony wilde schieten en deed dat niet. Ik vroeg me af waarom, want ik zag het niet." Na het zien van de beelden van FOX: "Nu ik het zie: volgens mij wordt hij van achteren aangetikt. Maar we hebben daarna nog genoeg kansen gehad. Dus het ligt niet per se aan deze."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Parkstad limburg stadion, Kerkrade

Roda JC
vr
19
apr.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner