U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Jan Vreman: "Hier zijn we heel blij mee"


De Graafschap won maandag ook het tweede duel met Go Ahead Eagles (0-1). Daardoor mogen de manschappen van trainer Jan Vreman donderdag en zondag om een plek in de Eredivisie strijden. Dat gaat gebeuren tegen FC Volendam. Trainer Vreman wist dat zijn ploeg in Deventer het nodige geluk had en was dolgelukkig dat de finale van de Jupiler Play-Offs werd bereikt.

Dolgelukkige Vreman

"Ik ben zeer blij, zeer blij. Met het bereiken van de volgende ronde na een zwaarbevochten tweeluik met Go Ahead. Het grootste verschil tussen de twee ploegen, vandaag en in de voorgaande wedstrijd, was het afmaken van de kansen. Ik denk dat we in Doetinchem meer bovenliggend zijn geweest. Vandaag was het veel meer andersom. Zeker in de eerste helft. We waren voorbereid op een stormachtig begin van Go Ahead, met de toeschouwers er ook achter. Dat lukte hen en daarbij kwamen wij goed weg", weet Vreman.

Go Ahead drukt

"In de eerste vijf minuten van de wedstrijd hadden we wel wat mogelijkheden. Daarna waren we de bal te snel kwijt, was er te weinig aansluiting en kwamen we niet onder de druk van Go Ahead uit. Vandaag hebben we geluk gehad, heel veel geluk. De kansen werden niet afgemaakt. Dat houd je in leven. Het resultaat is perfect, we hebben goed uit de organisatie gespeeld. In balbezit moeten we er meer uithalen. Zeker in de eindfase, als Go Ahead opgeeft", was de coach enigszins kritisch.

Volle bak?

"Maar goed. We hoeven het niet te veel daarover te hebben. Voor ons is het belangrijk dat we de volgende wedstrijden kunnen spelen. Daar zijn we heel blij mee", aldus Vreman tot slot. Aanstaande donderdag vindt eerst de thuiswedstrijd plaats in de finaleronde van de nacompetitie, thuis tegen Volendam. Vreman hoopt op een vol stadion De Vijverberg. "Aan het publiek hebben we altijd veel steun, dat zie je vandaag weer en ook in vorige wedstrijden. Prachtig om te zien hoe de mensen die mee waren, en die er vrijdag bij de thuiswedstrijd tegen Go Ahead waren, helemaal losgaan. Laten we hopen dat we donderdag in een vol stadion mogen spelen."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Parkstad limburg stadion, Kerkrade

Roda JC
vr
19
apr.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner