U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Jan Vreman: "Er lagen mogelijkheden om een puntje te sprokkelen"


De Graafschap-trainer Jan Vreman hoopte op bezoek bij Ajax met een goed resultaat het jaar 2015 af te sluiten. Dat goede resultaat kwam er niet, maar zat er volgens Vreman in de eindfase wel in. De Graafschap verloor met 2-1, maar kon met een opgeheven hoofd de Amsterdam ArenA verlaten.

Geen punt

"Dit was onze laatste wedstrijd voor de winterstop, uit bij Ajax. Absoluut een belangrijke wedstrijd, gezien de resultaten eerder dit weekend. Dan wil je een goed resultaat boeken, maar verlies je. Dat resultaat hebben we dus niet gehaald, al zat er in de eindfase nog wel iets in. Er waren voor ons wat mogelijkheden om een puntje te sprokkelen. Of dat dan verdiend of niet verdiend is, is niet belangrijk", stelde trainer Jan Vreman na afloop.

"Goede pot"

"Punten waren eigenlijk wel noodzakelijk voor de winterstop. Het resultaat was niet goed tegen Ajax, maar we kunnen absoluut tevreden zijn. Je weet dat je bij Ajax de ruimtes klein moet houden en dat je daarna in de omschakeling dodelijk kan zijn. We kregen één moment om zo te scoren, daar lukte het dus. Maar op een paar momenten hebben we het ook laten liggen. Hidde Jurjus hield ons nog in de wedstrijd. Het is jammer dat we geen punt hebben gepakt, maar het belangrijkste was om hier een goede pot neer te zetten om mee door te kunnen", besloot Vreman.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
29
mrt.
20:00
uur
Jong AZ
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner