U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


​Jan Vreman: "Een mooie en goede uitslag"


De Graafschap vierde vrijdagavond een klein feestje in Maastricht. De ploeg van Jan Vreman won namelijk in de slotfase, dankzij een benutte strafschop van Vlatko Lazic met 0-1 van MVV Maastricht. Trainer Vreman genoot van het goede resultaat én van zijn groep, zo liet hij weten vlak voordat de terugreis naar Doetinchem werd ingezet.

Feestje in kleedkamer

“Na afloop was natuurlijk de hele groep, waaronder zowel de spelers als stafleden vallen, erg blij. Het was een feestje in de kleedkamer. Voor ons is deze 0-1 een mooie en goede uitslag. Ik denk dat we, gezien het spelbeeld over de gehele wedstrijd, de bovenliggende partij waren. Maar vooral voor rust hebben we ook wel kansen weggegeven, waaruit MVV had kunnen scoren”, weet Vreman.

Tevreden over groep

“Zelf heb ik de wedstrijd MVV – VVV gezien. En daarin werd VVV weggespeeld. Daarom ben ik vandaag ook erg tevreden over onze groep, die het goed heeft opgepakt. Misschien was MVV vandaag niet zo goed, maar ik denk juist dat wij het een stuk beter hebben gedaan dan VVV. Daardoor heeft MVV niet kunnen brengen wat zij tegen VVV wel brachten.”

Lekker begin van drukke week

“In de eerste tien minuten hadden we het zwaar, maar daarna pakten we het goed op en werd het in de eerste helft een open duel. Daarin kregen beide ploegen kansen. Na rust waren wij de betere ploeg en kregen we ook kansen. In de tweede helft hadden we controle. Gelukkig kregen we in de slotfase en strafschop, waaruit Vlatko Lazic de 0-1 maakte. Een lekker begin van een drukke week. Maar deze zege is alleen leuk als het vervolg ook goed is”, besloot Vreman.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner