U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


​Jan Vreman: "Een hoop vechtlust en spektakel gezien"


Na een spetterende eerste helft tegen Feyenoord leek er een stunt in te zitten voor De Graafschap. In de tweede helft sloegen de Rotterdammers echter hard toe via Michiel Kramer en Eljero Elia. Daardoor eindigde het treffen in 1-2 voor Feyenoord. Trainer Jan Vreman was dan ook teleurgesteld, omdat de oefenmeester voelde dat De Graafschap voor een stunt had kunnen zorgen. "We hebben wel een hoop spektakel geboden."

Enerverende eerste helft

En daar is niks aan gelogen. De Graafschap zorgde met het vurige spel voor een weergaloze sfeer in stadion De Vijverberg. "We hebben het in de eerste helft goed gedaan, maar we hadden onszelf meer moeten belonen", oordeelde Vreman na afloop op de persconferentie. "Toen we uit de rust kwamen, viel de goal voor Feyenoord veel te snel. Zij zetten meer druk en kwamen meer in de duels. Dat moeten we veel beter kunnen."

Vechtlust en spektakel

"De 2-1 was een identieke situatie, waarbij we zelf een duel verloren. Zo glipte de wedstrijd een beetje uit onze handen. Op het eind hebben we alles gedaan om het nog om te draaien, maar op bijvoorbeeld de steekpasses werd niet goed gereageerd", vervolgde Vreman, die vond dat de wedstrijd zodoende een beetje doodbloedde. "Maar over het algemeen is er genoeg gebeurd in de wedstrijd, we hebben een hoop vechtlust en spektakel gezien."

Teleurstelling over resultaat

"Bij mij overheerst de teleurstelling, omdat we niet meer krijgen. Positief is wel dat we echt wat hebben gezien van ons team. Een elftal dat absoluut kan en wil. Hiermee moeten we doorgaan", aldus Vreman, die tot slot reageerde op het moment dat de 2-0 van Jan Lammers werd afgekeurd. "Als je hiervoor fluit, moeten scheidsrechters dat bij al dit soort - honderden - momenten doen. Dan was je ook op 2-0 gekomen en kon de wedstrijd zo anders verlopen. Maar daar ligt het niet alleen aan, het zou helpen, maar we gaven de goals na rust te gemakkelijk weg."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner