U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


​Jan Vreman: "Dit is zeker een domper"


De Graafschap-trainer Jan Vreman was na afloop van de 3-1 nederlaag bij Jong Ajax teleurgesteld. Bovenal vanwege het feit dat zijn ploeg de eerste seizoenshelft niet met een zege kon afsluiten. “Ik ben wel blij met onze manier van spelen in de voorbije periode. Maar nu sluiten we eigenlijk met een domper af.”

Geen druk vooruit

“De basis van de nederlaag tegen Jong Ajax lag in de eerste helft. Daarin waren we niet agressief genoeg, met name in het vooruit verdedigen om druk te zetten op Ajax. Daardoor kregen zij de kans om te voetballen. En ze scoren dan ook snel de 1-0, op het moment dat we met tien man in het veld stonden.”

"Liepen achter de feiten aan"

Soufian Echcharaf moest op dat moment namelijk van slidingbroekje wisselen, daar deze de verkeerde kleur had. “Niet handig. Daar ben ik natuurlijk niet blij mee”, aldus Vreman. “Net voor rust viel ook nog de 2-0. Dan loop je achter de feiten aan. In de tweede helft hebben we wel geprobeerd wat meer druk vooruit te zetten en dat lukte aardig. Maar we hadden het gewoon lastig vandaag.”

Domper

“We hadden de eerste seizoenshelft graag mooi willen afsluiten met een overwinning. Dan ga je ook met een goed gevoel de winterstop in. Zoals ik al eerder heb aangegeven ben ik blij met onze manier van spelen. Dat moeten we vasthouden. Maar het was nog veel mooier geweest als we met een fijn gevoel en dus een zege konden afsluiten”, besloot Vreman.

Op 5 januari 2015 hervat de selectie van De Graafschap de trainingen.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner