U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Jan Vreman: "Dikverdiend en hard voor geknokt"


De Graafschap hield zondag een punt over aan het thuisduel met NEC Nijmegen (1-1). Trainer Jan Vreman stond met een dubbel gevoel de pers te woord na afloop van de wedstrijd, maar de coach was blij dat het tiental van De Graafschap - na rood voor Karim Tarfi - zich naar een punt knokte.

Perfecte tegenstoot

"Ik ben wel tevreden met een punt. In de eerste helft maakten we snel de 1-0. Een heel mooi moment in de omschakeling voor ons. We speelden dat perfect uit. In voorgaande wedstrijden kregen we dat niet altijd voor elkaar, nu dus wel. Zodoende kwamen we vroeg op 1-0. Daarna ging het op en neer en gebeurde er van alles. Toch gingen we met een 1-0 stand de rust in", keek Vreman na afloop terug op de wedstrijd.

"Mooi voor de groep"

"Dan kom je de rust uit en in plaats van dat we direct de 2-0 maken - wat net niet lukte - sta je met tien man te voetballen. Het is wel heel mooi om te zien dat we vervolgens met tien man alles hebben gedaan om drie punten te pakken. Dat lukte uiteindelijk niet, want tien minuten voor tijd viel die 1-1. Uiteindelijk zijn we wel blij dat het geen nederlaag wordt. Het is mooi voor de groep dat we een punt pakken."

"Dikverdiend, hard geknokt"

"Toch is het een beetje een dubbel gevoel, want ik denk dat er met elf tegen elf misschien meer voor ons in het vat zat. Je kunt dan ook nog van de laatste plek af, dat is helaas niet gelukt. Maar gezien de tweede helft moeten we gewoon blij zijn met een punt. Dikverdiend, hard voor geknokt. We moeten er ook zuinig op zijn", luidde de slotconclusie van oefenmeester Vreman.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner