U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Jan Vreman: "De steun was perfect, maar het eindresultaat stelt teleur"


Jan Vreman: "De steun was perfect, maar het eindresultaat stelt teleur"

De Graafschap kreeg vrijdag een nieuwe klap te verwerken tegen FC Oss. Trainer Jan Vreman wijzigde zijn basiselftal op enkele plekken voor het treffen met de Brabanders, maar zag dat zijn ploeg de nodige fouten maakte. Mede daardoor liep Oss uit naar 1-4. Ondanks een goed laatste gedeelte van de wedstrijd, werd er verloren.

"Fouten gemaakt"

"We hebben vandaag een paar keuzes gemaakt in ons elftal. Ik vond dat in de vorige wedstrijden de organisatie wel goed stond, maar dat het aan de bal minder was. Maar als je naar de wedstrijd van vandaag kijkt, waren we niet goed in de verdedigende organisatie. In één-op-één-situaties, het dekken. En de fouten die we hiervoor hebben gemaakt, toen de organisatie beter was maar de resultaten niet goed waren, hebben we nu weer gemaakt", begint Vreman.

"Wachten op de 4-4"

"Wat wel goed is… Je komt met 1-4 achter, het wordt 2-4 en wat er dan gebeurt, dat wil iedereen hier graag zien. Samen met de supporters wordt het nog 3-4 en het is vervolgens wachten op de 4-4. Maar als je zulke fouten blijft maken in z'n totaliteit, dan wordt het heel lastig. Daar moeten we vanaf", weet Vreman. "Daar hebben we het ook veel over gehad. We vertellen elkaar wat beter moet en aan dat proces moeten we ons vasthouden."

Teleurstellend resultaat

"De steun die was perfect, we kwamen bijna helemaal terug in de wedstrijd. Maar het eindresultaat van 3-5 is heel teleurstellend", besluit de coach.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
29
mrt.
20:00
uur
Jong AZ
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner