U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Jan Vreman blikt vooruit op SC Cambuur - De Graafschap


Jan Vreman blikt vooruit op SC Cambuur - De Graafschap

De Graafschap gaat maandag op bezoek bij SC Cambuur, waar vorig seizoen tweemaal tegen gespeeld werd. Op zondag werkten de manschappen van trainer Jan Vreman de afsluitende training af in aanloop naar het duel dat heel snel volgt na de wedstrijd tegen Jong FC Utrecht (3-1 winst).

Dezelfde basis

"Er is de afgelopen dagen goed getraind, na de wedstrijd van vrijdag. Ik heb niet teruggezien dat jongens last van die wedstrijd hadden, dus dat is een goed teken. De basis blijft ongewijzigd", vertelt Vreman. De coach kent geen andere waarde toe aan deze confrontatie. "Eindhoven was belangrijk, FC Den Bosch was belangrijk, Jong FC Utrecht was belangrijk en SC Cambuur is net zo belangrijk."

"Geen gemakkelijke wedstrijden"

"In voorgaande wedstrijden heb je al kunnen zien dat in de Jupiler League veel teams aan elkaar gewaagd zijn", vervolgt Vreman. "Wat ik van Cambuur heb gezien is dat zij agressief in hun spel zijn, waarmee ik doel op dat zij graag druk vooruit willen zetten. Of de wedstrijden van vorig seizoen meespelen? Nee. We hebben het toen twee wedstrijden heel moeilijk gehad met Cambuur en het wordt nu weer lastig, want gemakkelijke wedstrijden zitten er dit jaar niet tussen."

Hele speciale vrije trap

Natuurlijk zijn er nog wel de nodige dingen bijgebleven van de duels van vorig seizoen. In Leeuwarden werd het toen 2-3. De eerste helft was toen goed, de tweede minder", weet Vreman nog. Toch zegevierde De Graafschap, door een wonderbaarlijke vrije trap van Karim Tarfi. "Dat was een hele speciale vrije trap."

Niet inzetbaar

Bart Straalman
Tolgahan Cicek
Tim Linthorst
Luis Pedro
Youssef El Jebli
Erik Quekel
Bryan Smeets


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner