U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Jan Vreman blikt vooruit op De Graafschap - VVV-Venlo


Jan Vreman blikt vooruit op De Graafschap - VVV-Venlo

De Graafschap gaat vrijdag de strijd aan met VVV-Venlo. In stadion De Vijverberg nemen twee spelers afscheid: Kristopher Vida en Ted van de Pavert. Maar we verwelkomen ook direct twee nieuwelingen: Anthony van den Hurk en Elvio van Overbeek. Zij zitten bij de selectie, zo liet trainer Jan Vreman weten.

Mooi affiche

In aanloop naar het duel blikte de oefenmeester vooruit. "Het is absoluut een mooi affiche, VVV is een elftal dat ook bovenin meedoet. Ik vind ons op dit moment thuis sterker dan uit, we gaan zien of dat morgen voldoende is tegen VVV, dat moet blijken. Maar met het publiek erachter zijn we altijd tot iets extra's in staat", aldus Vreman. "De opstelling is bij de spelers bekend, maar ik houd die nog even stil."

Twee extra spelers

"Qua blessures valt het mee, gezien de wedstrijd van maandag. Alexander Bannink is fit genoeg, Dean Koolhof ook", zegt Vreman over het duo dat door blessures niet (verder) kon spelen. "We hebben ook twee nieuwe spelers erbij in Anthony en Elvio. Op welke positie Van Overbeek kan spelen? Hij heeft veel als rechtsbuiten gespeeld, maar kan ook als tweede spits en hangend op rechts uit de voeten."

Heet avondje

De coach is blij met de twee nieuwe spelers. "Een absolute toevoeging voor ons team", noemt Vreman hen. Bryan Smeets is er nog niet bij tegen VVV. "Hij is nog niet honderd procent fit." Het wordt in ieder geval een heet avondje op De Vijverberg. "De temperatuur is goed, hopelijk het voetbal ook."

Niet inzetbaar

Bart Straalman
Tolgahan Cicek
Tim Linthorst
Luis Pedro
Youssef El Jebli
Erik Quekel
Bryan Smeets


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner