U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Jan Vreman blikt vooruit op De Graafschap - FC Dordrecht


Jan Vreman blikt vooruit op De Graafschap - FC Dordrecht

De Graafschap moet vrijdag vol aan de bak om de punten in Doetinchem te houden. Trainer Jan Vreman weet dat FC Dordrecht een moeilijke tegenstander is, die compact speelt. Aan zijn team de taak daar doorheen te voetballen, met als ruggesteun het publiek in stadion De Vijverberg.

Moeilijke tegenstanders

"In thuiswedstrijden ziet het er goed uit, maar we gaan het niet zomaar eventjes doen. Heel veel tegenstanders hebben bewezen moeilijk te zijn. Zeker als je niet heel makkelijk aan het scoren komt. Zelf geef je altijd wel wat weg, dan is het lastig om er doorheen te voetballen. Daar worstelen we wel mee dit jaar", vertelt Vreman na afloop van de laatste training.

Will en Smeets

Nathaniel Will en Bryan Smeets zijn er niet bij. "Dat gaat niet lukken. Wat dat betreft is er geen verandering. Nathaniel zat er tegen NAC Breda al niet bij. Bryan viel in, maar zit er nu dus niet bij." Waar ligt het gevaar van Dordrecht? "Ze hebben op de buitenkanten veel snelheid. Hiervoor hebben ze twee wedstrijden in verschillende formaties gespeeld. Heel erg compact."

Alle energie

Vreman verwacht dat Dordrecht dat weer doet. "Dat ze de linies dicht op elkaar houden. Dan is het aan ons om daar doorheen te voetballen. Het moeilijkste in voetbal is een verdediging kapot spelen. Dan moet alles kloppen", weet de trainer, die ook verwacht dat zijn team weer alles in de wedstrijd legt. "Dat hebben we elke keer gedaan." Het publiek op De Vijverberg helpt daarin. "Met mensen om je heen kun je net iets meer, dat merk je overal."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner