U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Jan Vreman blikt vooruit: De Graafschap - SC Cambuur


De Graafschap-trainer Jan Vreman is met zijn staf en spelers volop in voorbereiding op het thuisduel met SC Cambuur. De coach laat elke week kort zijn licht schijnen over de eerstvolgende wedstrijd. Daarnaast sommen we de niet inzetbare spelers op.

Vreman over Cambuur-thuis

"De groep staat er goed op. Veel jongens zijn er weer bij, het aantal blessuregevallen slinkt", zijn de veelbelovende eerste woorden van Vreman, die onder een heerlijk lentezonnetje de afsluitende training kon afwerken. De training voorafgaand aan de kraker was ontspannen. Heel ontspannen. "Het plezier straalt ervan af. Dat plezier moet je ook hebben om het goed te kunnen doen. In vorige wedstrijden hebben we al laten zien dat we ook in staat zijn om het goed te doen."

Dat is ook het credo voor zaterdag. Maar hoe gaat De Graafschap dat doen? "We gaan op de juiste momenten drukzetten. Misschien ook wel heel hoog, zodat we Cambuur niet in het spel laten komen. Vooral thuis, met het publiek erachter, kan dat." De Vijverberg zit stampvol, is helemaal uitverkocht, en dat doet Vreman goed. "Dit is heel mooi, we hebben hier met z’n allen hard voor gewerkt en ik hoop echt dat zij ons kunnen steunen. Wij moeten er veel in stoppen en dan moet er een goede combinatie met de achterban ontstaan."

Hoe staat De Graafschap ervoor ten opzichte van Cambuur? En heeft Vreman er zin in? Volmondig: "Ja. Waarom? Alles eromheen maakt het mooi. De tribunes stromen vol, er is veel aandacht. We gaan ervoor véchten, voor dat goede resultaat. Overigens valt de beslissing nog niet. Er zijn drie punten te pakken en dat zijn belangrijke punten, want beide ploegen kunnen daardoor een stap zetten. We voelen ons goed. Of we beter zijn dan Cambuur? Dat weet ik niet, dat gaan we zien."

Niet inzetbaar

Jan Lammers (niet wedstrijdfit)

Bryan Smeets (knie)

Jasper Heusinkveld (pols)

Tim Linthorst (knie)


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Parkstad limburg stadion, Kerkrade

Roda JC
vr
19
apr.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner