U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Jan Vreman blikt vooruit: De Graafschap - NEC Nijmegen


De Graafschap-trainer Jan Vreman is met zijn staf en spelers volop in voorbereiding op het thuisduel met NEC Nijmegen. De coach laat elke week kort zijn licht schijnen over de eerstvolgende wedstrijd. Daarnaast sommen we de niet inzetbare spelers op.

Vreman over NEC-thuis

"Karim Tarfi en Mark Diemers zullen in de basis starten", vertelde Vreman na de vrijdagtraining. "Alexander Bannink en Jeroen Tesselaar sluiten langzaam weer aan. Jasper Heusinkveld, Thijs Bouma en Jan Lammers nog niet. Met Jan is het een vervelend verhaal, hij is er al langer uit en loopt bij een arts. Het ging heel goed op het trainingskamp, maar daarna minder." Of Dean Koolhof bij de selectie zit, liet Vreman nog even in het midden. "We gaan morgen kijken hoe het er allemaal uitziet. Nathaniel Will is er wel bij, Dean zou kunnen voor maximaal een halfuur. Hij heeft geen klachten gehad na de wedstrijd met Jong De Graafschap."

De Graafschap gaat tegen NEC voor de derde thuiszege op rij. "We moeten hetzelfde brengen als in voorgaande wedstrijden. De laatste wedstrijden is het thuis weer beter geworden", beseft Vreman. De Graafschap gaat steeds beter spelen. "Veel meer jongens willen de ballen hebben, ten opzichte van voor de winterstop bereiken we ook gemakkelijker de voorhoede via bijvoorbeeld Diemers." NEC is echter een geduchte tegenstander. "Een team dat heel goed vanuit de organisatie speelt, lastig te bespelen is. Een echt collectief, dat de basis goed voor elkaar heeft. Hun trainer Ernest Faber had bij PSV natuurlijk hetzelfde. Ze bewaken hun organisatie goed."

Niet inzetbare spelers

Thijs Bouma (enkel)

Jasper Heusinkveld (pols)

Jan Lammers (hoofd)

Jeroen Tesselaar (niet wedstrijdfit)

Alexander Bannink (niet wedstrijdfit)


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner