U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Jan Vreman blikt vooruit: AZ - De Graafschap


De Graafschap-trainer Jan Vreman is met zijn staf en spelers volop in voorbereiding op de uitwedstrijd tegen AZ. De coach laat elke week kort zijn licht schijnen over de eerstvolgende wedstrijd. Daarnaast sommen we de niet inzetbare spelers op.

Vreman over AZ-uit

De Graafschap start zondag met dezelfde elf die met 0-2 van FC Utrecht wonnen. "Inderdaad, geen wijzigingen", benadrukt Vreman direct na de vrijdagtraining. "Het meest voor de hand liggende scenario dat wij krijgen is nacompetitie spelen. Zondag gaan we kijken wat we zelf hebben gedaan tegen AZ en wat de concurrenten hebben gedaan, daarna kunnen we weer verder kijken." SC Cambuur heeft nu een achterstand van vier punten met twee wedstrijden voor de boeg. "Maar theoretisch is het nog niet zeker dat we de play-offs in gaan."

"Ik verwacht in Alkmaar een zelfde soort wedstrijd als tegen Utrecht", vervolgt onze hoofdcoach. "AZ heeft veel spelers met kwaliteiten rondlopen." Onder meer Vincent Janssen, de topscorer van de Eredivisie. Ted van de Pavert en Robin Pröpper mogen hem afstoppen. "Hij is niet direct een loper. Voor Ted en Robin is een loper misschien lastiger. Dit is wel een spits die past. Maar het gaat ook om de beweging rondom Janssen, kunnen we dat aan banden leggen? Als er te veel beweging rond Janssen zit, dan is het voor de verdedigers ook lastig."

"Het is niet alleen aanpassen aan de tegenstander. Wij hebben ook gekeken hoe we daar het beste uit de voeten kunnen", benadrukt Vreman vervolgens. En dat mag gebeuren voor een uitvak met ruim 400 Superboeren. "Schitterend. Onderling hebben onze supporters het heel gezellig. Er gebeurt wat, er is wat aan de hand. Ik denk dat ze met z'n allen voor veel sfeer zorgen. En dat helpt ons ook weer. Dat zij ons zo steunen, dat levert onze spelers ook een heerlijk gevoel op."

Niet inzetbaar

Erik Quekel (teen/rug)

Tim Linthorst (knie)

Nathan Kabasele (lies)

Jan Lammers (niet wedstrijdfit)


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner