U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Jan Vreman: "Blij met getoonde veerkracht"


Jan Vreman: "Blij met getoonde veerkracht"

De Graafschap-trainer Jan Vreman was tevreden over de tweede helft die zijn ploeg op de mat legde tegen Telstar (3-2). De oefenmeester was blij dat zijn team na een 1-2 achterstand, voor rust, in het tweede bedrijf veerkracht toonde. Ook het debuut van Jan Lammers werd aangehaald, alsmede de vreugde over de belangrijke driepunter.

Verschil tussen helften

“In de eerste helft kwamen wij te weinig aan het voetballen. Of dat door ons kwam of door Telstar? Dat ligt altijd in het midden. In balbezit was het van onze kant onder de maat. In de rust heb ik dat dan ook aangegeven. In de tweede helft deden we het een stuk beter. Maar als je kijkt naar de voorgaande vijf duels en deze wedstrijd met die duels vergelijkt, dan was dit misschien wel de minste”, concludeerde Vreman na afloop.

Vreman tevreden over tweede helft

In de beginfase van de tweede helft zette De Graafschap de tegenpartij goed onder druk. Na de 2-2 van Caner Cavlan moest Telstar zelfs met tien man verder. “Wij wilden na die 2-2 en rode kaart voorop nog wat wisselen, maar sommige jongens in de achterhoede hadden wat last. Overigens ben ik heel blij dat we ondanks de achterstand veerkracht hebben getoond en dat Jan Lammers zijn debuut mocht maken. En het belangrijkste; we zijn blij met deze belangrijke drie punten.”

Driepunter na rust afgedwongen

“In de voorgaande vijf wedstrijden hebben we onszelf wat tekort gedaan. En vandaag hebben we misschien iets meer gekregen dan verdiend. Maar we hebben het wel afgedwongen in de tweede helft, ook al was het bij vlagen iets te onrustig. Volgende week moeten we tegen MVV in Maastricht weer vol aan de bak”, aldus Vreman.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Parkstad limburg stadion, Kerkrade

Roda JC
vr
19
apr.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner