U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


​Jan Vreman: "Blij dat het een keer andersom is"


De Graafschap-trainer Jan Vreman was het na afloop van de 1-0 overwinning op FC Eindhoven eens met zijn collega-trainer Jean-Paul de Jong van FC Eindhoven. De bezoekers waren volgens de coaches de bovenliggende partij, maar het zat De Graafschap dit keer wel mee. "Dat is ook weleens andersom geweest."

Geluk aan zijde

De Jong nam met een diepe zucht plaats aan de desk voor zijn persconferentie. "Het resultaat zorgt voor de teleurstelling", aldus de trainer van Endhoven. "Maar als je zelf niet scoort en de tegenstander doet dat wel, dan verlies je." Vreman was het zoals gezegd eens met de analyse van De Jong: "Maar ik ben blij dat het voor ons een keertje andersom is. Vaak heb ik hier gezeten dat wij de overhand hadden, maar niet het gewenste resultaat behaalden. Blijkbaar hebben meer teams daar moeite mee. Blij dat wij dat vandaag niet waren."

Steun van het publiek

"Eindhoven staat niet voor niks bovenaan, dat hebben we wel gezien deze wedstrijd. We hadden veel moeite. In de eerste helft was het redelijk in balans, in de tweede helft hadden we moeite. Maar door de steun van het publiek sleep je uiteindelijk de overwinning uit het vuur. Daarbij hadden we wel wat geluk. Al is het natuurlijk ook de kwaliteit van Hidde Jurjus dat hij die ballen pakt. Maar uiteindelijk is het een combinatie, want Eindhoven maakt die kansen niet. Dat heeft ervoor gezorgd dat het een spannende wedstrijd werd."

"Nu doen we het wel"

"Het kon een paar keer verkeerd uitvallen, maar ook wij konden via uitbraken nog profiteren. Dat was wel onterecht geweest", aldus Vreman. "Met name na rust was het spannend. Het publiek heeft ons goed gesteund, dat heeft geholpen. We hebben wel geknokt, ook al was Eindhoen bovenliggend. Maar we zijn erg blij met de drie punten, dat is belangrijk met het oog op de stand. Maandag hebben we het laten liggen, nu doen we het wel. Het was niet altijd goed, maar er gebeurde wat. Daar ben ik blij mee."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner