U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Jan Vreman: "Belangrijkste is dat we winnen"


De Graafschap heeft de achtste finales van het KNVB bekertoernooi bereikt door een 4-1 zege op Deltasport. Trainer Jan Vreman liet zich na afloop uit over de overwinning en keek ook vooruit naar het aanstaande duel met Helmond Sport.

Ruimtes zijn klein

“Het belangrijkste is dat we uiteindelijk deze wedstrijd winnen, daar ben ik tevreden over. Ook dit is natuurlijk een belangrijke wedstrijd. Iedereen verwacht dat je wint, dus dat moet ook, maar dat is nog niet zo gemakkelijk. De ruimtes zijn kleiner, we spelen eigenlijk alleen op hun helft. Dat is moeilijk voetbalen. Dan moet het tempo hoog zijn”, aldus Vreman.

Ruimtes creëren

“We moesten veel energie in deze wedstrijd stoppen. Gelukkig gaven we weinig weg en scoorden we zelf twee keer voor rust. Direct na rust viel de 2-1, maar al snel konden we de 3-1 maken. Daarna was het geloof bij Deltasport weg en konden we uitlopen naar 4-1. Je ziet dat er wel ruimtes liggen na de 4-1. Die moeten we vaker creëren. Daar zijn we elke dag mee bezig, maar dat is een langdurig proces. Het gaat niet van de ene op andere dag beter”, weet de oefenmeester.

Duel met Helmond

Aanstaande zaterdag wacht wederom een thuisduel. Helmond Sport komt dan op bezoek. “Ik heb Helmond tegen Roda gezien. Dat was niet slecht, maar Helmond krijgt vaak het deksel op de neus. Gezien de stand op de ranglijst moeten we winnen. Maar die stand zegt lang niet alles. Hopelijk kan het publiek weer inhaken om ons te helpen. Wij moeten als ploeg in ieder geval het eerste signaal geven.”


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner