U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Jan Lammers ziet gemakzuchtig De Graafschap: "Dit is niet te verklaren"


Jan Lammers ziet gemakzuchtig De Graafschap: "Dit is niet te verklaren"

De Graafschap leek, gesteund door een vroege voorsprong, op weg naar een mooie avond op De Vijverberg. Maar niets bleek minder waar. De avond eindigde in mineur. Doelpuntenmaker Jan Lammers zag dat De Graafschap op veel fronten werd afgetroefd. "Het mag niet gebeuren, maar het gebeurt."

Slecht verdedigd

"Dit is gewoon klote. We maken 2-1 uiteindelijk, zij krijgen een rode kaart. Dan moet je gewoon de boel dichtgooien en afmaken. Daarna krijgen we een corner tegen, die dramatisch wordt verdedigd", doelt Lammers op de gelijkmaker van FC Dordrecht. De Graafschap gaat daarna op zoek naar de 3-2, maar door opnieuw een onoplettendheid in de verdediging gaat Dordrecht met de drie punten aan de haal.

Gemakzuchtig De Graafschap

Volgens Lammers miste De Graafschap de overtuiging en speelde het gemakzuchtig. "Vandaag lag het niet aan de speelwijze. Het ligt puur aan onszelf. Wij zijn De Graafschap, met alle respect voor FC Dordrecht, maar dan moeten wij beter zijn dan hen. Dat hebben we nagelaten vanavond. We verliezen teveel duels en zijn veel te gemakzuchtig."

Blik op Jong Ajax

De Graafschap heeft nu twee weken vrij en die kan de ploeg van Jan Vreman goed benutten, volgens de verdediger. "Het mag niet gebeuren, maar het gebeurt. Dit is niet te verklaren. We hebben nu een vrij weekend. We moeten nu een oplossing gaan vinden hoe het anders moet, daar hebben we nu de tijd voor. Maandag over twee weken wacht Jong Ajax en die moeten we gewoon winnen."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
29
mrt.
20:00
uur
Jong AZ
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner