U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Jan Lammers: "Het hele team presteerde ondermaats"


Jan Lammers: "Het hele team presteerde ondermaats"

De avond die zo mooi begon, met een schitterende sfeeractie over de Roodbergen-tribune, eindigde zeer teleurstellend. Verdediger Jan Lammers zat vol ongeloof na de nederlaag tegen FC Oss. "Hoe wij de goals weggeven en ook hoe wij de kansen afmaken; dat is gewoon slecht."

Dramatisch begin

"We beginnen dramatisch aan de wedstrijd. Na ruim 20 minuten sta je al met 0-2 achter. Daarna gaan we 4-3-3 spelen en stond het iets beter. De penalty vlak voor rust, dat is zo'n klote-moment, anders ga je met 1-2 de rust in en is er nog wat mogelijk", luidde de analyse van Lammers over de eerste helft. De Graafschap heeft in de tweede helft geen keus en gaat op jacht naar de aanslutingstreffer, maar ook daarin worden teveel fouten gemaakt. FC Oss komt zelfs op 1-4. "Hoe wij de goals weggeven en ook hoe wij de kansen afmaken; dat is echt gewoon slecht."

"Hele team presteerde ondermaats"

Lammers probeerde de vinger op de zere plek te leggen en vond dat De Graafschap als team een wanprestatie leverde. "Je kunt niet één iemand de schuld geven. Het is gewoon het hele team dat ondermaats presteerde. En dat is al een hele tijd zo." Het nieuwe puntverlies zorgde voor radeloosheid bij de verdediger. "Het is moeilijk te verklaren. Wanneer we een doelpunt, gaat iedereen er wel voor met het publiek erachter en dan is het in één keer weer weg. Het is voor mij ook een raadsel hoe dat nou kan."

Geweldige supporters

"De supporters zijn elke wedstrijd geweldig en wordt eens tijd dat wij ze terugbetalen." Na de wedstrijd gingen de spelers met de supporters in gesprek, die hun hart konden luchten. "Het minste dat we kunnen doen is luisteren naar hen, zodat ze hun verhaal kwijt kunnen. Zij willen wat tegen ons zeggen en daar moeten we naar luisteren op dit moment. We moeten ervoor zorgen dat ze achter ons blijven staan en dat doen we alleen door wedstrijden te gaan winnen."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner