U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Hidde Jurjus: "We hebben het tegen een topploeg goed gedaan"


De Graafschap speelde zondag heel verdienstelijk tegen Feyenoord, maar ging desondanks met 1-2 onderuit. Door twee doelpunten van de Rotterdammers in de tweede helft kon De Graafschap het goede spel niet omzetten in een resultaat. Na afloop keek doelman Hidde Jurjus terug op de wedstrijd.

"Speelden heel goed"

"Over de eerste helft kan ik duidelijk zijn: we speelden heel goed. Al snel kregen we het publiek achter ons en scoorden we. Er werden kansen gecreëerd en we zaten lekker in de wedstrijd. We kregen een aantal kansjes tegen, maar we stonden goed en bleven op de been", sprak Jurjus in de catacomben van De Vijverberg.

Goals van Feyenoord

In het tweede bedrijf scoorde Feyenoord via Michiel Kramer en Eljero Elia twee goals. "Na de rust moesten we 'overleven' en de voorsprong vasthouden. De 1-1 kregen we te snel tegen, waarbij Kramer vrij stond", vertelde Jurjus. "Bij de tweede goal wil ik de bal met mijn voeten tegenhouden, maar ik raakte ‘m niet goed. Daardoor ging de bal via mijn benen de goal in."

"Helaas geen punt"

Ondanks de nederlaag werd er spektakel geboden en was de sfeer, met name in de eerste helft, uitstekend. "We zijn zeker niet weggespeeld. Wat heel belangrijk is, is dat we het tegen een topploeg goed gedaan hebben. Dan is het uiteindelijk heel zuur dat we dat niet om kunnen zetten in een resultaat", besloot Jurjus.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner