U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Hidde Jurjus: "Mooie ervaring om te trainen bij Jong Oranje"


Hidde Jurjus traint deze week niet mee met De Graafschap, maar is op pad met Jong Oranje. De doelman bereidt zich samen met de selectie voor op de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Jong Cyprus en Jong Turkije, die vrijdag en dinsdag gespeeld gaan worden.

Afgelopen maandag meldde Jurjus zich op de training in Garderen. "Toen hadden we een uitlooptraining, omdat veel spelers zondag nog met hun club gespeeld hadden. De dinsdag begon met een bespreking, waarna we getraind hebben in een 11-tegen-11 situatie. Vandaag (woensdag, red.) stond er ook een training op het programma. Het is goed om te zien dat het niveau erg hoog is. Er zijn veel jongens die bij clubs in het buitenland spelen, waar ik veel van kan leren."

Jurjus weet nog niet of hij komende vrijdag tegen Jong Cyprus onder de lat staat. "Het is sowieso een mooie ervaring om te trainen bij Jong Oranje. Ik denk dat ik woensdag of donderdag hoor of ik tegen Cyprus zal spelen. De andere twee keepers, Maarten de Fockert en Mickey van der Hart, zaten de vorige keer ook bij Jong Oranje", aldus Jurjus. Jong Oranje speelt op 4 september in Deventer tegen Jong Cyprus en op 8 september in Istanbul tegen Jong Turkije.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner