U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Henk de Jong: "Veel plezier allemaal, neem een dikke pot bier"


Henk de Jong: "Veel plezier allemaal, neem een dikke pot bier"

De Graafschap-trainer Henk de Jong was 'heel erg blij' met de zege op Telstar (2-1). De oefenmeester zag de bijzondere sfeer van fans op de tribune, waardoor de Superboeren werden geholpen. De ontlading na afloop was groot.

"Beter aan het worden"

"Ik heb tegen de jongens in de rust gezegd dat ze beter aan het worden zijn als ze dit kunnen omdraaien. Een 0-1 achterstand, het kan niet beroerder. Dat omdraaien is het hele seizoen nog niet gebeurd, maar dat hebben we wel gedaan. Daar ben ik heel blij mee en dat zorgde ook voor ontlading bij de jongens. Ik blijf het zeggen: maar hoe ze de hele week werken, met veel plezier… Dat is mooi", aldus De Jong.

Parzyszek maakt er twee

"We kiezen nu voor iets meer zekerheid. Als je vertrouwen wilt hebben, dan moet dit. Anders lukt het niet. Je geeft nu weer weinig weg, met uitzondering van standaardsituaties. We krijgen zelf ook altijd kansen. We hebben een spits die misschien wat lui oogt, maar er altijd eentje binnen schiet. Daarom blijft hij ook staan", vervolgt de coach. "De acties van supporters die er waren, dat helpt mee wat te creëren", wijst De Jong onder meer naar de sfeeractie voor de overleden fan Bas.

"Neem een dikke pot bier"

"Dit soort dingen gebruiken we ook in een filmpje, daarmee hoop je wat teweeg te brengen bij de jongens. Dat helpt wel. Op een gegeven moment stonden we met vijf spitsen te spelen voor een resultaat. Dus je kunt allerlei kanten op met dit 'betonsysteem'. We zetten Telstar vast en hoog druk. Wij zijn heel blij met deze punten, hier kunnen we mee verder. Veel plezier allemaal, neem een dikke pot bier."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
29
mrt.
20:00
uur
Jong AZ
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner