U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Geslaagde rentree voor Youssef El Jebli: "Ik wil met mijn creativiteit belangrijk zijn"


Geslaagde rentree voor Youssef El Jebli: "Ik wil met mijn creativiteit belangrijk zijn"

De Graafschap ging vrijdagavond teleurstellend met 1-0 onderuit, op bezoek bij NAC. In Breda kwamen de Superboeren in de eerste helft op achterstand, die na de rust niet meer weggewerkt kon worden. In de tweede helft waren er voldoende kansen op een doelpunt, maar die werden niet verzilverd. Youssef El Jebli was blij met zijn rentree, maar baalde van de nederlaag.

Geslaagde rentree

El Jebli maakte, na een sleutelbeenblessure die hij in mei van dit jaar opliep, zijn rentree tegen NAC. "Tegen FC Emmen zat ik al bij de wedstrijdselectie en tegen NAC mocht ik gelukkig invallen. Afgelopen wedstrijd met Jong De Graafschap heb ik een helft gespeeld. Dat ging goed; ik ging de duels aan en voel geen pijn aan mijn schouder meer. Heerlijk om weer minuten te mogen maken en eindelijk weer op het veld te mogen staan. Ik voel me goed."

Niet goed genoeg in eindfase

El Jebli zag vanaf de bank – hij viel twintig minuten voor tijd in – hoe De Graafschap diverse kansen op de 1-1 liet liggen. "Het probleem van deze wedstrijd? Het spel in de eindfase. Daarin maakten we niet de goede keuzes en waren we een aantal keer slordig. In de eerste helft was NAC feller in de duels en speelden we te vaak de lange bal. Op basis van de tweede helft hadden we een punt verdiend, denk ik."

"Wil de ploeg helpen"

Met El Jebli in de ploeg kwam er iets meer dreiging voor de goal. "Ik gaf twee goede steekpasses; de eerste op Piotr (Parzyszek), die kon opendraaien en vrij voor de goal kon komen. Die tweede bal gaf ik op rechts mee aan Sven (Nieuwpoort). Hij kon twee spelers vrij voor de goal zetten, maar helaas lukte dat niet", aldus El Jebli, die de komende weken belangrijk wil zijn voor de ploeg van Jan Vreman. "Ik hoop met mijn creativiteit het team te helpen en iets extra's te kunnen brengen."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner