U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Eredivisie kiest ook de komende vier jaar voor Derbystar


Eredivisie kiest ook de komende vier jaar voor Derbystar

De Eredivisie kiest ook de komende vier jaar voor Derbystar als officiële wedstrijdbal. Afgelopen zaterdagavond vond tijdens het FOX Sports programma De Eretribune de contractondertekening plaats voor verlenging van de samenwerking tussen de Eredivisie en Sportdirect.com, de webshop die als Official Supplier aan de Eredivisie voetballen levert van het merk Derbystar.

Het partnerschap tussen de partijen is gestart in 2006 en wordt nu voor de derde keer op rij verlengd. Ook de komende vier jaar wordt in 15 eredivisiestadions gespeeld met de officiële wedstrijdbal van Derbystar. De wedstrijdbal van de Eredivisie is ieder seizoen een unieke uitvoering van de Derbystar Brillant APS. Dat de samenwerking wederom wordt verlengd, is te danken aan de volle tevredenheid van beide kanten. Alex Tielbeke, directeur Eredivisie: "Al jarenlang hebben wij met Sportdirect.com een goede partner met betrekking tot de officiële Eredivisie bal. De Derbystar bal staat bekend om zijn perfecte eigenschappen en wordt altijd goed beoordeeld door de spelers. We hebben er in de loop der jaren al talloze doelpunten en acties mee gezien en verheugen ons op de komende seizoenen."

Arnold de Bruin, Algemeen Directeur van Deventrade (de firma achter Sportdirect.com en Derbystar) is ook erg blij met de verlenging: "De samenwerking met de Eredivisie is het mooiste visitekaartje dat we ons kunnen wensen. Het is elk weekend weer een genot om 'onze' bal over de velden te zien rollen, om ons vervolgens weer elke dag in te zetten om voetballen van de hoogste kwaliteit te blijven leveren."

Sportdirect.com
De onlangs compleet vernieuwde website Sportdirect.com is het officiële online verkooppunt van diverse sportmerken, waaronder de complete collectie van Derbystar. Sportdirect.com is behalve Official Supplier van de Eredivisie ook Official Supplier van de Jupiler League.

Derbystar
De stabiele vluchteigenschappen van de Derbystar bal worden gevormd door de combinatie van een aantal factoren, waaronder 32 handgestikte panels, 100% PU-materiaal en een perfecte ronde binnenbal, het juiste contragewicht en de professionele manier van stikken.

De wedstrijdbal van de Eredivisie is ieder seizoen een unieke uitvoering van de Derbystar Brillant APS. Het design van seizoen 2015/2016 heeft een vernieuwende kleurstelling en vormgeving, waarin de traditionele eredivisiekleuren en Derbystar sterren zijn ingeruild voor een snelle belijning geïnspireerd op messcherp voetbal. De bal heeft een luxe upper van duurzaam, waterafstotend PU-materiaal, voor een ongeëvenaard balgevoel. Uitgevoerd in slangenleder look, dat een exclusieve uitstraling geeft.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner