U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Vrijdag een leeg stadion tegen Helmond Sport; SCC-houders krijgen gratis extra kaart tegen Fortuna!


Vrijdag een leeg stadion tegen Helmond Sport; SCC-houders krijgen gratis extra kaart tegen Fortuna!

Zoals iedereen inmiddels weet moet de wedstrijd tegen Helmond Sport op 21 oktober a.s. helaas zonder publiek worden gespeeld. Vanuit de club en diverse supportersgeledingen zijn de afgelopen weken de mogelijkheden onderzocht om op de parkeerplaats naast het stadion die avond een openluchtbijeenkomst te organiseren, met een groot scherm waarop de wedstrijd exclusief zou worden uitgezonden voor de supporters. Helaas is na uitvoerige inventarisatie gebleken dat, met name om organisatorische en financiële redenen, dit niet haalbaar is.

Het zal dus daadwerkelijk stil zijn in en rond het stadion op 21 oktober. Thuisblijven, elkaar opzoeken of de horeca in gaan, dat zijn de enige opties voor deze bizarre voetbalavond. FOX Sports zendt de wedstrijd niet in zijn geheel live uit, maar neemt hem uiteraard wel mee in het bekende 'schakelprogramma' op kanaal 1, waardoor Superboeren met een FOX-abonnement en supporters die naar een openbare gelegenheid gaan met een FOX-licentie, wel min of meer live, de hoogtepunten van de wedstrijd kunnen meebeleven.

Om de wrange smaak van deze stille wedstrijd, en uiteraard ook die van 22 mei die dit allemaal heeft veroorzaakt, voorgoed naar de vergetelheid te verdringen, wil De Graafschap van de eerstkomende thuiswedstrijd na Helmond Sport een extra sprankelende Boerenbruiloft maken. De thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard op 4 november moet een wedstrijd worden waar De Graafschap aan heel Nederland weer laat zien waar de club écht voor staat: een volle Vijverberg, sfeer op de tribunes en het mooiste en beste publiek van het land. Om dit voor elkaar te krijgen moeten allereerst alle seizoenkaarthouders zelf natuurlijk aanwezig zijn op 4 november, en zich op een positieve manier laten horen. Maar daarmee zijn we er nog niet.

Om een vol stadion te garanderen en tegelijkertijd een klein beetje troost te bieden aan al die onschuldige seizoenkaarthouders die nu niet naar De Graafschap-Helmond Sport kunnen, bieden we alle seizoenkaarthouders een gratis extra tribunekaart aan. We roepen alle Superboeren daarom ook op om hier gebruik van te maken en een vriend, broer of buurman (vriendin, zus of buurvrouw ook goed!) uit te nodigen om mee te komen.

Natuurlijk kunnen we niet alle genodigden een plek bieden naast, of zelfs maar in de buurt van de seizoenkaarthouder zelf, maar dat mag wat ons betreft de pret niet drukken. We gaan voor een vol en kolkend stadion. Hou website en mailbox in de gaten voor nadere informatie over deze actie, maar vergeet vooral niet om nu al te bedenken wie je straks meeneemt naar De Graafschap-Fortuna Sittard. Samen D’ran voor een onvergetelijke thuiswedstrijd op 4 november!


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner