U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Een paar vragen aan keeper Pepijn Teloh


Een paar vragen aan keeper Pepijn Teloh

De Graafschap speelt met haar beloftenteam in de Derde divisie. Trainer Richard Roelofsen heeft de beschikking over een kern van 13 spelers. Wekelijks zullen wij een speler voorstellen. Deze week is de beurt aan Pepijn Teloh.


Spelerspaspoort

Naam:Pepijn Teloh
Leeftijd:18 jaar
Woonplaats:Doetinchem
Vorige club(s):vv VIOD
Hoeveel jaar bij een BVO:9 jaar
Positie: Keeper


Hoe ervaar jij het verschil tussen je amateurclub en De Graafschap?
Ik heb de overstap tussen VIOD en De Graafschap niet als extreem ervaren. Toen ik bij VIOD in de E’tjes speelde mocht ik er al een jaar aan ruiken door mee te trainen met de O13. Het grote verschil is wel dat je van twee keer trainen in de week naar vijf á zes keer trainen in de week gaat.

Je woont in Doetinchem. Dat lijkt me ideaal qua reistijd?
Dat is het ook. Als ik soms in de kleedkamer hoor dat sommige jongens anderhalf uur moeten reizen voordat ze in Doetinchem zijn, dan heb ik het goed. Ik ben binnen tien minuten op de club.

Naast het voetbal studeer je ook nog in Nijmegen. Is dat te combineren?
Ja! Ik volg een studie op het Johan Cruijff College in Nijmegen. Toen ik in Doetinchem op school zat, mistte ik bijna een complete dag aan lesuren. Toen kwam ik bij het Johan Cruijff College uit. Ik kan daar precies mijn rooster aanpassen op mijn trainingsschema en ik hoef minder uren naar school, zodat ik ook geen lesuren mis.

In negen jaar tijd heb je natuurlijk veel dingen meegemaakt bij De Graafschap. Wat was je grootste succes en dieptepunt?
Mijn grootste succes is niet zo moeilijk, dat is het winnen van de KNVB Beker met de O17. We hebben tijdens het toernooi een aantal sterke tegenstanders verslagen, waaronder FC Twente O17, landskampioen FC Utrecht O17 en in de finale wisten we PSV met 3-2e verslaan. Ik ben ook twee keer kampioen geworden. Één keer met de O17 en één keer met de O19. Dat was ook erg leuk om mee te maken. Mijn dieptepunt was toch wel het eerste jaar in de O17. Het was voor mij een seizoen met veel pech, dat seizoen had ik veel blessures. Gelukkig ben ik daar goed van hersteld. Net toen ik weer fit was, brak ik mijn vinger op de training.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner