U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Dean Koolhof: "We zijn nog lang niet klaar"


De Graafschap boekte vrijdagavond in de halve finale van de play-offs een 1-0 overwinning op Go Ahead Eagles. Ted van de Pavert werd matchwinnaar door in de tweede helft een corner van Edwin Linssen tot doelpunt te promoveren. Volgens invaller Dean Koolhof heeft De Graafschap een belangrijke stap gezet, maar is er nog niets beslist.

Kansen in eerste helft

"In de eerste helft waren er aan beide kanten een aantal kansen. Glynor Plet was gevaarlijk en had kunnen scoren", zag Koolhof vanaf de reservebank. "Na de rust ging het spel meer op en neer. Wij kregen op het einde mogelijkheden om de tweede goal te scoren. Dat moeten we de volgende keer beter uitspelen."

Return in Deventer

"Maandag moeten we hetzelfde doen als vandaag op De Vijverberg: vol erop en voor een goal spelen. Go Ahead hoeft maar één doelpunt goed te maken en daarom zullen wij ons eigen spel moeten spelen. We zijn nog lang niet klaar en moeten er maandag vol tegenaan", doelt Koolhof op de return in Deventer, die op Tweede Pinksterdag om 12:30 uur van start gaat.

"Gaat ouderwets spoken"

Vrijdagavond zagen liefst 8251 supporters hoe De Graafschap won van de Deventer ploeg. De sfeer in het stadion was bovendien uitstekend. Dat zal in De Adelaarshorst niet anders zijn, daar er 400 supporters vanuit de Achterhoek meereizen. "Het is zeker mooi om te zien dat De Vijverberg weer volstroomt. Als het publiek er dan achter komt, gaat het ouderwets spoken. Dan komen tegenstanders niet met een fijn gevoel richting Doetinchem", aldus Koolhof.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Parkstad limburg stadion, Kerkrade

Roda JC
vr
19
apr.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner