U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Dean Koolhof: "Het voelt erg goed om te scoren"


Na ruim vijf maanden blessureleed keerde Dean Koolhof zaterdagavond tegen Jong Ajax (3-0) terug in de basisopstelling van De Graafschap. De aanvallende middenvelder was direct belangrijk, daar hij de openingstreffer maakte en de strafschop versierde die door Jerry van Ewijk werd benut (2-0). Door zijn goede spel werd Koolhof uitgeroepen tot NowOnline webdesign Man of the Match.

Rentree in de basis

"Het is fijn dat ik in de basis mocht beginnen en een doelpunt kon meepikken", blikte Koolhof terug op het duel met de beloften van Ajax. "Ik hoorde vrijdag op de training dat ik mocht starten en had dat een beetje zien aankomen. Dinsdag speelde ik alleen de eerste helft met Jong De Graafschap, met het oog op deze wedstrijd."

"Doelpunt voelde erg goed"

Na zeventien minuten spelen opende Koolhof de score. "Het doelpunt voelde voor mij heel erg goed. Ik kreeg een goede bal van Karim (Tarfi, red.) en ik hoefde hem alleen nog maar te verlengen", aldus Koolhof, die zag dat Van Ewijk in minuut 79 de door Koolhof versierde penalty benutte. "Na de 2-0 schoot ik op de paal en ik denk dat het pech is dat we daarvoor niet meer doelpunten scoorden. Dan had de uitslag hoger uit kunnen vallen." Vlak voor tijd zorgde Vincent Vermeij voor het derde doelpunt van de avond.

Goede kans op nacompetitie

Mede door de resultaten van FC Emmen, FC Oss en Sparta Rotterdam staan de Superboeren nog maar één punt achter op plek vijf. "Het is zeker mooi dat de concurrentie punten laat liggen. Wij moeten er voor zorgen dat we elke wedstrijd drie punten pakken en dan moet het lukken om de nacompetitie te halen. Het kan nog alle kanten op: als we een goede serie neerzetten stijgen we een aantal plaatsen, bij mindere resultaten kunnen we ook zakken op de ranglijst", besloot Koolhof.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
29
mrt.
20:00
uur
Jong AZ
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner