U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Dean Koolhof: "Het publiek gaf ons vleugels"


De Graafschap deed zichzelf maandagavond tekort door niet te winnen van RKC Waalwijk. In een open wedstrijd waren de grootste kansen voor de Doetinchemmers, maar na negentig minuten stond er een 1-1 eindstand op het scorebord. Dean Koolhof, uitgeroepen tot NowOnline webdesign Man of the Match, vond het gelijkspel dan ook niet terecht.

Kansenverhouding

"Ik denk dat er wel meer in had gezeten. Helemaal als je ziet dat we de hele wedstrijd beter zijn en goed op een 1-0 voorsprong komen. Dan krijg je een knullige goal tegen, waarbij het schot van richting wordt veranderd en met geluk voor RKC binnenvalt. Dat is erg zonde, maar daarna zou die bal er voor ons een paar keer in kunnen vliegen", sprak Koolhof na afloop.

Energie om door te gaan

De negentienjarige middenvelder was te spreken over de beginfase van De Graafschap, waarin direct het initiatief werd genomen. "We beginnen erg goed en dan zie je gelijk dat het publiek er achter gaat staan. Dat geeft de spelers energie om vol door te gaan. Ik denk dat we in de eerste helft verzaakt hebben om op voorsprong te komen."

Vijf punten

Na vier wedstrijden heeft het team van trainer Jan Vreman vijf punten behaald. Volgens Koolhof is dat geen goede afspiegeling van het seizoen tot nu toe. "Ik vind dat we meer punten hadden mogen hebben. We hebben onszelf tekort gedaan qua puntenaantal. Vandaag tegen RKC moeten we gewoon winnen. Dan sta je er iets beter voor en haak je toch meer aan voor de bovenste plekken", besluit Koolhof.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
29
mrt.
20:00
uur
Jong AZ
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner