U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap thuis aan de bak tegen FC Dordrecht


De Graafschap thuis aan de bak tegen FC Dordrecht

De Graafschap speelt vrijdagavond thuis tegen FC Dordrecht. Een duel tussen de nummer elf en achttien van de Jupiler League. De Graafschap heeft vier punten meer dan Dordt, maar gaat zeker geen gemakkelijke wedstrijd tegemoet in het eigen stadion De Vijverberg.

Thuis sterk

De manschappen van trainer Jan Vreman verloren vorige week met 1-0 bij NAC Breda en kennen een reeks met wat mindere resultaten. Eén van de laatste vijf wedstrijden werd gewonnen, thuis tegen FC Emmen. De vier andere wedstrijden resulteerden in een nederlaag. In thuiswedstrijden doet De Graafschap het dit seizoen prima, want drie van de vier thuisduels werden gewonnen.

Resultaten Dordrecht

De laatste thuiswedstrijd was die tegen Emmen (3-0), terwijl ook FC Eindhoven (4-1) en Jong FC Utrecht (3-1) met ruime cijfers werden verslagen. Alleen VVV-Venlo zegevierde op De Vijverberg. FC Dordrecht won dit seizoen nog geen enkele uitwedstrijd. Het ging nipt onderuit bij Fortuna Sittard en Jong PSV (tweemaal 3-2) en Sparta Rotterdam (3-1). Bij Jong FC Utrecht werd het 1-1.

Onderlinge ontmoetingen

Van onderschatting mag geen enkele sprake zijn, want de drie meest recente onderlinge duels tussen De Graafschap en FC Dordrecht eindigden tweemaal in een zege voor de gaten (1-2 en 3-4). Op 2 oktober 2009 won De Graafschap voor het laatst een thuiswedstrijd tegen Dordt: 2-0 door goals van Berry Powel en Yuri Rose. Nog geen kaart voor het duel? De receptie van stadion De Vijverberg is vrijdag geopend!

Arbitrage

Scheidsrechter: Van den Kerkhof

Assistent-scheidsrechters: Polman en Dobre

Vierde official: Ruperti


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner