U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap terug in de Eredivisie, thuiswedstrijden bieden spektakel (fotoverslag)


Op 31 mei was het groot feest in en rondom Doetinchem. De Graafschap keerde namelijk op die dag terug naar de Eredivisie, dankzij de 0-1 zege bij FC Volendam. Afgelopen weken speelden de Superboeren negen officiële wedstrijden - waarvan een met 2-0 verloren bekerduel met Ajax. Het voetbal ziet er redelijk uit en de (jonge) spelers ontwikkelen zich volop. Tegen Willem II en Feyenoord liet de selectie duidelijk zien dat er de afgelopen tijd stappen zijn gemaakt. Op een nagenoeg uitverkochte Vijverberg spookte het tegen Feyenoord 'olderwets' en stonden de supporters op de banken. Een fotoverslag van de eerste vier thuiswedstrijden op De Vijverberg dit seizoen.

(Foto's gemaakt door Joop Kappert, André Kaal en Carlo Stevering)

De Graafschap - PEC Zwolle

De eerste thuiswedstrijd van het seizoen leverde een opkomst met vuurwerk en een goede eerste helft op, maar na negentig minuten spelen stond er een eindstand van 0-3 op het scorebord. Dean Koolhof viel uit met een zware liesblessure en moet de komende maanden nog revalideren.

05-IMG_8863.jpg

01-IMG_8901.jpg

11-MGL9003.jpg

De Graafschap - AZ

De Doetinchemmers kwamen in dit duel op 0-1 achterstand, die werd weggewerkt door een prachtig doelpunt van Nathaniel Will. Hij passeerde twee spelers van AZ en volleerde de bal in linkerbovenhoek. Na de rust bracht AZ de eindstand op 1-3.

02-MGL1088.jpg

Peters.jpg

De Graafschap - Willem II

Tegen Willem II liet De Graafschap in de eerste helft prima voetbal zien. Toch was het 0-2 bij de rust, maar in het tweede bedrijf poetste het elftal van Jan Vreman die achterstand weg. Cas Peters scoorde uit een strafschop de 1-2 en Vincent Vermeij kopte De Graafschap vlak voor het einde van de wedstrijd op 2-2. De Vijverberg ontplofte: het eerste punt van het seizoen was binnen.

10a-MGL2917.jpg

11-MGL2961.jpg

De Graafschap - Feyenoord

De goede pot tegen Willem II werd vervolgd met een uitstekend optreden tegen Feyenoord. Voor de rust werden de Rotterdammers overrompeld en kwam De Graafschap op 1-0. De tweede treffer volgde kort daarna, ware het niet dat scheidsrechter Danny Makkelie de goal afkeurde. Wat volgde was een tweede helft waarin Feyenoord twee keer tot scoren kwam. De getoonde strijd en passie werd na afloop niet beloond met een resultaat, maar wel met een groot applaus van de volle tribunes.

07-MGL3343.jpg

Spinnekop-vs-Feyenoord.jpg

MGL3424.jpg

20151004-_CST7597.jpg

De-Graafschap-Feyenoord-Groenendaal.jpg


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner