U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap Pincvision F-Tournament tijdens paasdagen op 5 en 6 april


De Graafschap Pincvision F-Tournament tijdens paasdagen op 5 en 6 april

Na het grote succes van vorig jaar, vindt ook dit seizoen weer een editie van het De Graafschap Pincvision F- Tournament plaats. Dit 7-tegen-7 toernooi voor F-pupillen is speciaal georganiseerd voor convenantpartners van De Graafschap en Achterhoek Younited en wordt dit jaar wederom georganiseerd tijdens Pasen, op zondag 5 en maandag 6 april bij v.v. Doetinchem. Op het toernooi is er plaats voor maximaal 64 teams. Een team mag uit maximaal 10 F-spelers bestaan. De speeldatum hangt af van de poule-indeling; welke wordt bepaald door een officiële loting. De opname van de loting vindt plaats in stadion De Vijverberg en is per video te bekijken.

De wedstrijden worden op één dagdeel gespeeld en iedere toernooidag kent één winnaar. Beide dagwinnaars spelen de finale van het De Graafschap Pincvision F-Tournament tegen elkaar op zaterdag 18 april in stadion De Vijverberg, voorafgaand aan de wedstrijd De Graafschap – FC Den Bosch. Vorig jaar ging FC Winterswijk er met de prestigieuze titel vandoor.

Naast het bezorgen van een mooie dag voor de deelnemende kinderen is een ander belangrijk doel het versterken van de band met convenantpartners in de regio en het creëren van goodwill. “Dit toernooi was vorig jaar een groot succes en past ook perfect in de nieuwe fase waarin we zitten”, zegt Leon Broekhof, Coördinator Talent & Vereniging Achterhoek Younited, doelend op het ontstaan van de nieuwe stichting Achterhoek Younited. “We willen een sterke en duurzame band opbouwen met amateurverenigingen in de hele regio, door het aanbieden van verschillende leuke en interessante projecten. Het ‘nieuwe’ convenant begint steeds meer vorm te krijgen.”

Pincvision, hoofdsponsor van zowel het toernooi als de jeugdopleiding van De Graafschap is ook enthousiast. Edo Bosga, algemeen directeur van Pincvision: “Vorig jaar hebben wij genoten van een fantastisch toernooi. Een groot feest voor de deelnemende voetballertjes als ook voor hun familie. Het enthousiasme spatte er vanaf en het is goed om te zien dat er al zoveel talent zit bij deze allerkleinsten. Wij zijn er trots op om onze naam aan dit prachtige toernooi te verbinden en de jonge talenten kans te geven om kennis te maken met De Graafschap!”

“We zijn erg blij dat we ook dit seizoen weer een De Graafschap Pincvision F-Tournament gaan organiseren. Het is een geweldige dag voor talentvolle F-pupillen van onze convenantpartners. Met als toetje voor de winnende teams; de finale spelen in het stadion van De Graafschap! Een geweldige ervaring die kinderen nooit meer vergeten”, aldus Jordy Rondeel, lid van de organisatie van het toernooi.

Meer informatie?
Voor meer informatie over het De Graafschap Pincvision F-Tournament, over deelname aan het toernooi of over het convenant, kunt u een e-mail sturen naar Leon Broekhof, coördinator Talent en Vereniging bij Achterhoek Younited via leon@achterhoekyounited.nl.

Inschrijven kan nog tot en met 14 februari a.s.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner