U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


​De Graafschap op bezoek bij MVV in Maastricht


​De Graafschap op bezoek bij MVV in Maastricht

De Graafschap reist aanstaande vrijdag af naar MVV Maastricht. En die reis heeft een speciaal tintje voor de ploeg van Jan Vreman. Voorafgaand aan het treffen krijgt de selectie van De Graafschap namelijk een pastamaaltijd aangeboden door een enthousiaste groep supporters, die onlangs de actie ‘Pastamottamotta’ opzetten. De pasta vormt ongetwijfeld een prima bodem voor een mooie pot voetbal in Maastricht.

Reactie op supportersactie

“Een mooi initiatief. We maken er graag gebruik van. Vanaf dit seizoen gaan we niet meer onderweg eten, met uitzondering van enkele verre uitwedstrijden. We eten nu op het stadion vlak voor het vertrek een goede maaltijd, dat scheelt geld. Tevens krijgen de spelers na de wedstrijd nog een pastamaaltijd in de bus. Door die besparing kunnen wij de spelers iedere ochtend een ontbijt bieden. Ook die maaltijd is namelijk erg belangrijk als je dagelijks moet presteren. We vinden het geweldig dat deze maaltijd ons door de supporters wordt aangeboden”, zei trainer Vreman enkele weken terug.

Voorbije speelronde

Nadat deze sportmaaltijd is genuttigd, moet er natuurlijk gevoetbald worden. De Graafschap stuit vrijdag op MVV, in stadion De Geusselt. Afgelopen vrijdag speelde MVV in eigen huis nog met 0-0 gelijk tegen VVV-Venlo. Door het punt in de Limburgse derby kwam MVV op zeven punten uit zes wedstrijden. De Graafschap boekte een dag later een 3-2 zege op Telstar, mede door een goede tweede helft. Het was de tweede overwinning in dit seizoen voor de ploeg van Vreman, die daardoor op acht punten kwam en nu de elfde plaats bezet.

Resultaten in Maastricht

In het recente verleden reisde De Graafschap geregeld af naar het verre zuiden voor een duel met MVV. Vorig seizoen waren de Limburgers met 2-1 te sterk, terwijl De Graafschap ook in het seizoen 2012/2013 niet kon winnen (2-2). De laatste overwinning in Maastricht dateert van 11 december 2009, toen De Graafschap ondanks een rode kaart voor Yuri Rose met 1-3 won in De Geusselt.

Arbitrage

Scheidsrechter: Edwin Boot
Assistent-scheidsrechters: Erik Kleinjan, Nick Stuifzand
Vierde official: dhr. Puts


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Parkstad limburg stadion, Kerkrade

Roda JC
vr
19
apr.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner