U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


​De Graafschap na interlandbreak op bezoek bij Helmond Sport


De Graafschap speelde vorige week geen competitieduel vanwege de interlandweek. De manschappen van trainer Jan Vreman nemen het aanstaande vrijdag, 3 april, op tegen Helmond Sport. In Brabant kan De Graafschap de draad weer oppakken en de goede serie een passend vervolg geven, want de voorbije vijf duels gingen niet verloren.

Helmond Sport - De Graafschap
3 april 2015, aanvang 20.00 uur
Lavans Stadion, Helmond

Vermeij op schot

In de voorbije drie thuisduels boekte De Graafschap telkens een zege, respectievelijk tegen FC Eindhoven (1-0), Jong PSV (5-0) en Jong Ajax (3-0). In de meest recente twee uitduels werd een punt vergaard door het team van Vreman; bij Roda JC Kerkrade werd het 1-1 en acht dagen na die uitwedstrijd werd er met 2-2 gelijkgespeeld bij Almere City FC. Vincent Vermeij liet zich gelden en scoorde in de afgelopen drie duels voor De Graafschap.

Helmond voorlaatste

Helmond Sport beleeft een nogal wisselvallig seizoen en staat nu op de negentiende plaats, twaalf plekken lager dan de zevende positie van De Graafschap. De Brabanders verloren de voorbije drie duels. FC Eindhoven was, in ondertal, met 2-3 te sterk in Helmond. Daarna volgde in het Lavans Stadion een 1-2 nederlaag tegen Jong FC Twente en voordat de interlandbreak aanbrak, won FC Volendam met duidelijke cijfers: 4-1.

Onderlinge resultaten

Eerder dit seizoen won De Graafschap op De Vijverberg ook met duidelijke cijfers van Helmond: 5-0. Jerry van Ewijk scoorde toen een hattrick, ook Vermeij en Caner Cavlan scoorden. Twee van de drie meest recente onderlinge duels in Helmond eindigden in een gelijkspel. De Graafschap won in Brabant op 9 oktober 2009 voor het laatst van de Helmonders: 0-2. In eigen huis heeft Helmond het doorgaans echter erg lastig tegen de Doetinchemmers.

Arbitrage

Scheidsrechter: Bax
Assistent-scheidsrechters: Brink en Meints
Vierde official: Paarhuis


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner