U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap maakt zich op voor zinderende ontknoping in Volendam


De Graafschap gaat zondag in het tweede en beslissende finaleduel met FC Volendam nogmaals alles geven om promotie naar de Eredivisie af te dwingen. Afgelopen donderdag werd het in stadion De Vijverberg doelpuntloos gelijk. De 0-0 zorgt ervoor dat zondag nog van alles mogelijk is. Het belooft een zinderende ontknoping te worden.

FC Volendam - De Graafschap
31 mei 2015 | aanvang 12.30 uur
Kras Stadion, Volendam

Bomvol uitvak

Het bleek dat alle Superboeren dolgraag aanwezig willen zijn bij de return. Afgelopen dinsdag verzamelden de eerste supporters zich al om 06.00 uur op De Vijverberg om een ticket te bemachtigen, ook al moesten zij nog wachten totdat de kaartverkoop van start ging. Binnen een half uur waren de vierhonderd beschikbare tickets al uitverkocht. Dat betekent dat De Graafschap aanstaande zondag wordt gesteund door een vol uitvak met fanatieke supporters, die De Graafschap naar de Eredivisie willen helpen.

Negen keer op rij ongeslagen

Tijdens het heenduel in Doetinchem kwamen de manschappen van trainer Jan Vreman goed voor de dag. De strijders van De Graafschap hielden de pot goed dicht en creëerden zelf een aantal mogelijkheden. Tot een doelpunt leidde het helaas niet. Onder het toeziend oog van een nagenoeg vol stadion De Vijverberg (11.806 toeschouwers) werd het 0-0. Zodoende bleef De Graafschap al voor de negende keer op rij (!) ongeslagen.

SAMEN D'RAN!

Zoals trainer Jan Vreman donderdag na afloop al treffend zei: "De prijzen worden zondag verdeeld." Niet alleen steunen veel Superboeren onze fantastische club in Volendam, maar ook voor de hoofdingang van het stadion zullen ongetwijfeld veel supporters staan. De finale is namelijk op de grote parkeerplaats voor het stadion (P1) te volgen op een megascherm. Het belooft een enerverende dag te worden. SAMEN D'RAN!!!

Arbitrage

Scheidsrechter: Braamhaar
Assistent-scheidsrechters: Geutjes en Van Zuilen
Vierde, vijfde en zesde officials: Janson, Liesveld en Janssen


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner