U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap kan grote stap zetten op bezoek bij Willem II


De Graafschap is goed begonnen aan het jaar 2016. De jacht op handhaving werd afgelopen zondag voortgezet met een 1-1 gelijkspel tegen NEC Nijmegen. Aanstaande zaterdag staat er een zeer belangrijk treffen op de rol, want dan gaan de manschappen van Jan Vreman op bezoek bij Willem II. Eerder dit seizoen werd het 2-2 op De Vijverberg.

Willem II - De Graafschap
13 februari 2016, aanvang 19.45 uur
Koning Willem II Stadion, Tilburg

Grote stap

De Tilburgers staan op de veilige vijftiende plek met 21 punten uit 22 duels. De Graafschap is echter aan een opmars bezig en won na de winterstop al tweemaal: met 2-0 van Excelsior en 3-1 van ADO Den Haag. Daarnaast speelden de Superboeren dus gelijk tegen NEC. Het leverde zeven punten op en daardoor heeft De Graafschap nu nog maar negen punten minder dan Willem II. Aanstaande zaterdag kan De Graafschap een grote stap zetten als er wordt gewonnen in Tilburg.

Geen zege Willem II

Mede dankzij de recente resultaten zit De Graafschap de concurrentie op de hielen. SC Cambuur heeft nog maar een punt voorsprong en Excelsior, dat op de zestiende plek staat, heeft zeven punten meer. Het geloof is in ieder geval helemaal terug in Doetinchem, maar op bezoek bij Willem II moet De Graafschap het zonder Karim Tarfi stellen. Hij is naar aanleiding van zijn rode kaart tegen NEC voor twee duels geschorst. Willem II won nog niet na de winterstop.

Onderlinge duels

In de tweede seizoenshelft pakte Willem II drie punten door driemaal gelijk te spelen. Dat gebeurde in de voorbije drie duels. Daarvoor verloren de Tilburgers tweemaal. De Graafschap speelde op 12 oktober 2013 voor het laatst bij Willem II, toen werd het Jupiler League-duel 0-0. De Doetinchemmers boekten sowieso aardige resultaten in de voorbije ontmoetingen in Tilburg, want De Graafschap verloor op 23 januari 2007 voor het laatst een uitduel bij Willem II. Twee van de vier uitwedstrijden daarna werden gewonnen, tweemaal werd het gelijk.

Een vol uitvak kan De Graafschap een flinke boost geven. Koop dus nu je kaarten voor Willem II - De Graafschap!

Arbitrage

Scheidsrechter: Van Boekel
Assistent-scheidsrechters: Janson en De Nas
Vierde official: Van der Vrande


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Parkstad limburg stadion, Kerkrade

Roda JC
vr
19
apr.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner