U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


​De Graafschap in gesprek met KNVB


​De Graafschap in gesprek met KNVB

De Graafschap gaat nog deze week in gesprek met Bert van Oostveen van de KNVB over de consequenties van de uitspraak van de beroepscommissie afgelopen vrijdag. "We hebben maandag telefonisch contact gehad met Bert van Oostveen en de afspraak gemaakt om een kop koffie te drinken", zegt commercieel directeur Martine Zuil namens De Graafschap. "Wij willen graag van hem horen hoe hij tegen de situatie aankijkt en of hij ons kan helpen."

Maandag sprak de club zowel met advocaten als met de eigen Raad van Commissarissen en aandeelhouders over de opties om een juridische procedure te starten tegen de KNVB. "We zijn bezig onze juridische positie te onderzoeken en de mogelijkheden in kaart te brengen. Maar voordat we überhaupt die kant op sturen, is het natuurlijk altijd goed om over en weer de standpunten te belichten en de mogelijkheden te onderzoeken om er samen in redelijkheid uit te komen", vindt Zuil.

"Doel van een eventuele gerechtelijke procedure zou overigens niet primair zijn om FC Twente alsnog de licentie te laten ontnemen. FC Twente heeft oneindig veel geluk gehad met de kennelijk door de licentiecommissie gemaakte fout met betrekking tot de 'schoon schip verklaring'. Dat is mooi voor FC Twente, en het is er ons niet om te doen dat feestje te verstoren."

"Het gaat ons veel meer om de bizarre gang van zaken over dit onderwerp. En om de enorme consequenties daarvan voor onze club. Daar willen we helderheid over. We hopen in een gesprek met Bert van Oostveen constructief te kunnen werken aan een chique oplossing voor deze nare situatie."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
29
mrt.
20:00
uur
Jong AZ
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner