U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


​De Graafschap hervat competitie met uitwedstrijd tegen FC Eindhoven


​De Graafschap hervat competitie met uitwedstrijd tegen FC Eindhoven

De Graafschap begint vrijdag op bezoek bij FC Eindhoven aan de tweede seizoenshelft in de Jupiler League. Het is de eerste officiële wedstrijd onder leiding van de nieuwe trainer Henk de Jong, die al wel op de bank zat tijdens het oefenduel met Heracles Almelo.

Goede oefenpot

In Epe speelde De Graafschap afgelopen week verdienstelijk tegen de Almeloërs, maar door twee goals van Samuel Armenteros ging het duel met 2-0 verloren. Het spel van De Graafschap bood perspectief, zo stelde De Jong na afloop van de wedstrijd. "Het was een uitstekende wedstrijd van onze kant. Het eerste halfuur was echt heel erg goed", aldus de oefenmeester.

Tweemaal winst

Ook de twee meest recente duels met FC Eindhoven bieden perspectief, want tot tweemaal toe wonnen de Superboeren. Die twee wedstrijden waren in eigen huis. Eerder dit seizoen zegevierde De Graafschap zelfs met 4-1. Bryan Smeets, Sven Nieuwpoort, Dean Koolhof en Piotr Parzyszek scoorden in die pot. Parzyszek is met dertien goals tweede op de topscorerslijst van de Jupiler League.

Balans Eindhoven

Eindhoven presteerde in de laatste weken voor de winterstop wisselvallig, met twee nederlagen, een gelijkspel en een verrassende 6-2 zege op NAC Breda. Afgelopen vrijdag wist de equipe van trainer Ricardo Moniz in een oefenwedstrijd Dessel Sport met 1-3 te verslaan. Het belooft een spannende pot te worden. Een opmaat naar een mooie tweede seizoenshelft voor De Graafschap?

Arbitrage

Scheidsrechter: Blank

Assistent-scheidsrechters: Janson en Hubers

Vierde official: Van der Pol


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner