U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap en Eagles strijden maandag in kraker om finaleplek


De Graafschap gaat er maandag op bezoek bij Go Ahead Eagles alles aan doen om de finale van de Jupiler Play-Offs te bereiken. Met een voorsprong uit het heenduel op zak (1-0) heeft De Graafschap een goede uitgangspositie, maar het duel moet eerst nog gespeeld worden. Dat gaat gebeuren onder het toeziend oog van vierhonderd fans van de Superboeren. Het uitvak is volledig uitverkocht.

Go Ahead Eagles - De Graafschap
25 mei 2015 | aanvang 12.30 uur
De Adelaarshorst, Deventer

Knokken voor zege

De vierhonderd Superboeren die op Tweede Pinksterdag meereizen naar Deventer hopen natuurlijk dat De Graafschap een goed vervolg geeft aan de thuiswedstrijd, die met 1-0 werd gewonnen. Stadion De Vijverberg werd in vuur en vlam gezet door Ted van de Pavert, die met een kopbal de 1-0 op het scorebord zette. De score had zelfs hoger kunnen uitvallen, maar enkele veelbelovende aanvallen gingen in de slotfase in rook op. Het bleef dan ook bij 1-0.

Fantastische sfeer

De geweldige sfeer in het stadion sloeg over op de spelers. De 'knokploeg' van De Graafschap sleepte knap de zege uit het vuur, tot grote vreugde van de 8.251 aanwezige toeschouwers. Alle Graafschappers keerden met een grote lach op het gelaat terug naar huis. Eagles moet nu in eigen huis winnen van De Graafschap. En met minimaal twee goals verschil. Als het 1-0 wordt, moet een verlenging uitkomst bieden. Bij elk ander resultaat - een zege van Eagles met één goal verschil, een gelijkspel of een zege voor De Graafschap - is De Graafschap door naar de finale.

Mooie balans

Het blijkt dat De Graafschap moeilijk te kloppen is. In de voorbije zeven wedstrijden bleef de ploeg van Vreman ongeslagen. Vijf keer werd er gewonnen, waarvan één keer na verlenging (tegen Almere City). Twee keer speelde De Graafschap gelijk. Van de voorbije zeven confrontaties tussen de Doetinchemmers en Go Ahead won Eagles er slechts één. Het belooft in ieder geval een verhitte strijd in Deventer te worden. Op naar maandag! Samen D'RAN!

Heb jij al een seizoenkaart voor het seizoen 2015-2016? Bestel 'm nu!

Arbitrage

Scheidsrechter: Pol van Boekel
Assistent-scheidsrechters: Simons en Van Dongen
Vierde official: Van den Heuvel


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner