De Graafschap B1 weet 1-0 tegen RSC Anderlecht niet vast te houden

De kersverse winnaar van de KNVB beker voor B junioren begon vrijdag goed op het internationale Ten Brinke Bouw tournament in Varsseveld. De Superboeren kwamen in de tweede helft, na een mooie aanval op een 1-0 voorsprong. Andreas Dusink legde een voorzet perfect neer voor Lenn Redeker, die de bal keurig wist af te ronden.

Waarschijnlijk voelden de meeste spelers van De Graafschap de vermoeidheid van de bekerfinale, twee dagen eerder, nog in de benen. Binnen zeven minuten maakten de Belgen de achterstand ongedaan en scoorden tweemaal. Na ruim 50 minuten stond de eindstand van 1-2 op het scorebord.

Zaterdag speelt De Graafschap om 12.00 uur tegen AZ en 17.00 uur tegen Mexico onder 17.