U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


​Bryan Smeets: "Ik kijk er naar uit om in de Eredivisie te spelen"


Bryan Smeets werd door De Graafschap aangetrokken als eerste versterking voor het seizoen 2015/16. Hij kwam transfervrij over van MVV Maastricht en ondertekende een tweejarig contract bij de Superboeren. Smeets heeft veel zin in het komende Eredivisieseizoen. Wat zijn zijn verwachtingen en welke indruk heeft hij na ruim een week trainen?

Wie is Bryan Smeets?

"Ik ben een aanvallend ingestelde middenvelder, die graag aan de bal is en het spel wil bepalen. Het liefst speel ik centraal op het middenveld, maar ik ben ook op andere posities inzetbaar. Mijn kwaliteiten zijn dat ik voor diepgang zorg, loopvermogen heb en teamgenoten in scoringspositie kan brengen. Verder heb ik veel drang naar voren toe: ik zoek de voetballende oplossing. Ook pik ik ieder jaar mijn doelpunten mee", aldus Smeets.

"Veel zin in het komende seizoen"

Een voetballende middenvelder, die ook nog eens hard werkt: dat willen de supporters van De Graafschap maar al te graag zien. "Waar ze in Doetinchem gecharmeerd van zijn is fel en agressief spelen, dat zit zeker in mijn spel", weet Smeets. "Ik heb De Graafschap altijd een mooie club gevonden, met een hele mooie supportersaanhang. Het is een warme club en ik ben op een fijne manier ontvangen. Ik maak graag deel uit van de selectie en heb veel zin in het komende seizoen in de Eredivisie."

Een langer interview met Bryan Smeets is te vinden in de huis-aan-huis krant van De Graafschap, die in augustus verschijnt.

{asset:11705:url}


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner