U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Blauwwitte klusdag op zaterdag 5 september


In de afgelopen weken is er door vrijwilligers van de supportersvereniging en medewerkers van de club hard gewerkt om het Spinnekopplein, zoals de ruimte achter de supporterskantine sinds enige tijd heet, een nieuw aanzicht te geven. Het plein is maar liefst 300m2 groter geworden en zal daarmee nog meer dan voorheen als ontmoetingsplaats voor de supporters gelden.

Hoewel er al veel werk is verzet, is het plein nog niet helemaal af. Daarom roepen wij supporters op om ons te komen helpen tijdens de ‘blauwwitte klusdag' op zaterdag 5 september. Lijkt je het leuk om je steentje bij te dragen aan het gezelligste plein van Nederland? Meld je dan aan via supporterszaken@degraafschap.nl. Vanuit de club en RvC zullen diverse vertegenwoordigers aanwezig zijn en zorgen voor een natje en droogje. Samen D’RAN!

Hoewel het plein voorafgaand aan de wedstrijd tegen PEC Zwolle al wel in gebruik zal worden genomen (er zijn bierwagens, muziek en natuurlijk de befaamde bratwurstentent), staat de officiële opening gepland op zaterdag 12 september, voor de wedstrijd tegen AZ. We gaan er dan met z’n allen een feestelijk moment van maken en gaan er vanuit dat er nog vele mooie momenten op het Spinnekopplein zullen volgen!


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
29
mrt.
20:00
uur
Jong AZ
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner