U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Bart Straalman: "Vrijdag moeten we drie punten pakken"


Bart Straalman: "Vrijdag moeten we drie punten pakken"

Bart Straalman maakte tegen Jong Ajax voor het eerst sinds lange tijd weer speelminuten. De verdediger constateerde dat De Graafschap er niet aan te pas kwam maandagavond. Na een goed begin werd het een teleurstellende avond voor De Graafschap.

FOTO: ProShots

"Volle bak gaan"

"We wisten dat het moeilijk zou worden. Je moet ze geen halve meter geven, dan kunnen ze fantastisch voetballen. We moesten in de duels komen, maar dat gebeurde niet." Daardoor boog Jong Ajax de 1-0 achterstand vrij vlot om in een 2-1 voorsprong. Waarbij het ook veel kansen na liet om de score hoger uit te laten vallen. Dat gebeurde in de tweede helft wel, waarin Elvio van Overbeek nog iets terugdeed voor De Graafschap. "In deze situatie hebben wij helemaal niks te willen. We zullen volle bak moeten gaan op de trainingen."

"Blij dat ik weer kon spelen"

Straalman speelde iets meer dan een uur en was blij sinds vier maanden weer minuten te maken in het eerste. Hij raakte geblesseerd in de voorbereiding tegen DZSV. "Als voetballer wil je altijd spelen en dan ben je blij als je weer op het veld staat. Ik ben blij dat ik weer kon spelen." Vrijdag wacht in een lege Vijverberg Helmond Sport. "Dan moeten we drie punten pakken. Ook al is dat via een lelijke uitbraak en dat we daarna de boel dichtgooien."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner